Samsung 40ES6340 LED Tv | 1470 TL

Sponsorlu Bağlantılar

muratm.

muratm.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 40ES6340 LED Tv | 1470 TL
Samsung 40ES6340 LED Tv Kdv dahil 1470 TL'ye

Kod:
[URL]http://www.724tikla.com/product/samsung-40es6340-40inch--hd-slim-3d-led-tv-344506[/URL]



Samsung Smart TV’ler size, sadece TV’niz için özel olarak geliştirilmiş, giderek artan birinci sınıf bir uygulama koleksiyonuna erişim ikmanı sunar. BBC iPlayer, Love Film, Picture Box, Youtube, Skype, Pandora, Facebook ya da Twitter gibi birçok dijital içeriğe bağlanabilir ve daha birçok farklı interaktif deneyimi yaşabilirsiniz.

Oturma odanıza tam bir multimedya deneyimi

High Definition Multimedia Interface (HDMI) girişi sayesinde, Samsung TV, oturma odanızı bir multimedya eğlence merkezi haline dönüştürecek.


Uygulamalar, videolar, Skype, web tarama ve daha fazlasının tadını çıkarın

Samsung'un güncellenmiş Smart Hub ve yeni hizmetleri ile sosyal ve kişisel eğlencenizi yeni bir dünyada keşfedin. Samsung UE-40ES6340, sevdiklerinizle özel fotoğraflar, mesajlar ve olaylar paylaşmanıza olanak sağlar. Samsung Apps, web tarama, Skype ve daha bir çok seçimle, bu nihai aile ev eğlence deneyimi yaşayabilirsiniz.


HD kalitesinde yeni bir gerçeklik Keşfedin

Her zamankinden daha fazla evde eğlencenin gerçekçiliğin daha yüksek düzeyde keyfini çıkarın. Standart HD TV'lere göre iki kat yüksek çözünürlük sayesinde, Samsung Smart TV size nefes kesen bir ekran deneyimi sunuyor. HD görüntülerin en zengin ve canlı doku gördüğünüz zaman, sevdiğiniz TV programlarını ve filmleri bir daha asla aynı olmayacak.
 


Üst Alt