Samsung U800'e Oyun Yükleyemeyenlere..Çözüm.

Sponsorlu Bağlantılar

grid08

grid08

Üye
    Konu Sahibi
Samsung U800'e Oyun Yükleyemeyenlere..Çözüm.
U800 NasıL oyun yüklenir?

1.İlk önce indirdiğimiz ''.jar'' uzantılı oyun veya uygulamamızı JADMAKER programının üstüne getiriyoruz ve jar. uzantılı dosyamızın yanında aynı isimde .jad uzantılı dosyanın olduğunu görürüz.

2.Telefonumuzu usb bağlantı kablosu ile ''Medya Oynatıcı'' modunda bilgisayarımıza bağlarız.Telefomuzun klasörlerinin olduğu yere ''Games'' adında bir klasör açarız.ve jar ve jad uzantılı dosyamızı buraya atarız.(İkisininde birlikte olması gerekir.)Usb kablomuzu çıkartabiliriz.

3.Telefonumuza
*#6984125*# tuşlarız.Çıkan menüden ''internals'' bölümüne gireriz.Burda bize şifre sorar şifre *#9072641*# yi tuşlarız.Çıkan menüden ''Stroge Settings'' gireriz.Daha sonra ''Update Java DB'' kısmına girer ve telefonumuz kısa bir sürede güncellenir.
Eğlence..Oyunlardan Girebiliriz oyunumuza.

Not:Eğer oyunları silmeye çalışırsak hepsi gider ve Games klasöründe oynama yapamayız.Bu yüzden tekrar verdiğim kodları girer ve güncelleme yaparsanız sorun çözülür.

YAZI BANA AİTTİR.REPLERİ BEKLERİM : )

****************************GRİD08****************************

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: treax, Atlas445566, Emrahcan26 ve 1 kişi daha

hrmsltn

Üye
arkadaşım telefonu pcye bağladım. dosyalar kısmına geldim. dediğin gibi games klasörü oluşturmaya çalıştım ama zaten var deyip oluşturmuyo. başka klasör adıyla denedim öyle de olmadı. napmam gerek şimdi anlatır mısın?????

grid08

grid08

Üye
    Konu Sahibi
Games klasörü warsa .jar uzantılı oyunları vereceğim programLa jada cevirceksin sonra ikisini Games'e atcaksın.Sonra Gereken adımları yapıcaksın oluyor.Bende Bu sekilde yaptım ve problemde yasamadım.JadmAKER programı kendi uploadım.

emrullahacar95

Üye
arkadaşım alt tarafa da ALINTI diye yazsaydın iyi olurdu

prens58

Üye
ben dediklerinizi yaptım oldu daha sonra bi sorun cıktı tel bi kod yAZDIM sıfırladım eski ayarlara dondurmdm simdi oyun yükleyemiyorum nede

Atlas445566

Atlas445566

Üye
saol

asayuzgec

Üye
Ben Games klasörünü oluşturamadım "zaten var" diyor
Telefonumda 2 adet demo oyun olmasına rağmen
mevcut Games klasörünü arıyorum göremiyorum
PC Studio ilede göremiyorum
bilmediğim bir ayarmı yapmam gerekiyor bilginiz varmı?

sssancarrr

Üye
Arkadaşlar..
Benim bi u800 üm war. Kamerayı video moduna getirdiğim zaman küçük bi kare şeklinde çekim yapabiliyor. Resim çekerken ki hali gibi bütün ekranı kaplamıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim bir bileniniz war mı ?

Üst Alt