hafıza kartına usb kablo ile bişeyler atmak için programa gerek yok ayarlar-telefon ayaları-usb ayarları-yıgın depolamayı işaretlersen disk olarak k4t4 die görünür hafıza kartın
benım telefon pc ye baglandıgı zaman yanı baglanamadıgım zaman sgh-u700 camera connected olarak gozukuyo yanı baska pc de goruyorum bazılarında goremıyorum nedendır acaba pc sıne goremı degısıyo acaba sıfremı var ne var bılmıyorum?
bırde hafıza kartını e250 takıp bakıyorum bu defada hafıza kartındakı resım ve muzıklerı goremıyorum n: sanırım gizli olarak resım cekıyo ve muzık yukluyo anlayamadım valllahı sımdıden ılgınıze tesekkur edıyorum?
selam arkadaşlar benim telefonumun modeli d900 i hafıza kartını ekranda göstermiyor. bazen "hafıza kartı" takıldı sonra da fazla durmadan kaldırıldı diyor. sorun nedir acaba ? ne yapmam gerekir.?
Yurt dışından bir yakınımın hediye olarak getirdiği 2. el bir u600 telefon var elimde. Önce telefon kilidi istiyordu. Format attım. Şimdi avea veya turkcell sim kartımı takıp pin kodumu girdiğim zaman "sim kart kullanım dışı" gibi bir uyarı veriyor. (Tabii fransızca olarak). Yani telefonu kullanamıyorum. Hem bu sorunu aşmak, hem de telefonu türkçe kullanabilmek için ne yapmam gerekir. Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar samsung g600 kullanıyorum telefon kendi logosunu açıp kapatıyor anlayacağınız telefon açmıyor sadece logo açıp kapatıyor kendi kendine yardımcı olursanız sevinirim açmadığından program yükleyemiyorum