Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung U600-D900i-D900 Serisi ve Diğer JAVA Destekli Telefonlar İçin 3 Süper OYUN...
Sponsorlu Bağlantılar
silop_kms
Üye
paylaşım için teşekkürler
bergomat
Üye
abi bn bu kodu yazdım bişi cıkmadı ltfn yardım olur musunuz pls acil
emree_-
Üye
ya hepiniz yüklüyorsunuz ben neden yükleyemiyorum?? benim telefonum d900i
papatya_02
Üye
emeğine sağlık.tşk
TELEFİBER
Üye
Aga tamam diğerlerini yapıom da şu ilk başta kod yazıoz ya onu nası yapacam olmuo no yazdığım yere yazıorum bişi olmuo yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
MaxiManiac
Üye
Ben bahsettiğiniz kodu yazdım ancak ekrana etkinleşti vs diye bir yazı gelmedi.
FATİH_58
Üye
sağ ol
crazy_boy41
Üye
emegine saglık
onerumit
Üye
ya d840 ta desteklenmeyen dosya bıcımı dıyor napmam lazım herhangı bır programmı yuklemem lazım lutfen yardım
aytu1010
Üye
arkadaşım Streetfighter2 yi çalıştımadı telefonum.Modeli d900i ama finalfight ıçalıştırdı güzel oyun ve lma yı denemedim ellerine sağlık
burocktr12
Üye
S[sıze=2]aol arkadasım paylasım için[/sıze].
--------------- Ekleme ---------------
Telefona uygun mu bi kontrol et arkadasım olmadı telefona nasıl oyun yüklendiğini kontrol edersin
adrenalinx
Üye
selam arkadaşlar ben samsung d900i var *#9998*4678255*kodu ekrana yazıyorum bir şey olmuyor bunu nasıl yaparım bu konuda bana yardımcı olun tşkrlr
qerdoxan
Üye
ben başta yazdığın numarayı yazdım ama etkinleştirildi yazısı çıkmadı yardımcı olabilrmisin
ykmu krve
Üye
Cook
tşk
ler
! AhmeT !
Üye
Hepsi süper oyun özellikle lma manager acayip sardı
mrwebb
Üye
ya bnde d900i var street fighter ı yükledm diğer dosyalara attım ama en başta dediğin şifreyi yazdım etkinleştirildi die bişi olmadı ltfen bi yardım edin
! AhmeT !
Üye
Şifre u600 için geçerli
99Mahmut99
Üye
D900 a bu kodu *#9998*4678255* yazınca hiç bişey olmuyo Lütfen yardım edermisiniz
--------------- Ekleme ---------------
kod d900 da olmuyo lütfen yardım edin
djsalih91
Üye
ewet d900i de kod işe yaramıyo napacaz
! AhmeT !
Üye
Forumun samsung bölümünde bi arama yapsanız diyorumm !