Evet o kadar kötü ki S4 Note 3 ve S5'e Sony hTc den önce android 5'i dağıtmaya başladı.Note serisi hariç almazdım. Note alıcak olsaydım da çok düşünürdüm yani. Güncelleme desteği kötü bi kere.
Note serisi hariç almazdım. Note alıcak olsaydım da çok düşünürdüm yani. Güncelleme desteği kötü bi kere.
Tesekkurler arkadasim duyarliligin icin emege saygi iste buAdminler sorun olarak görmezse sıkıntı olmaz ben sadece uyarmak istedim. Yazılarındaki emek birden silinsin istemeyiz.![]()
s4 kullanicisiyim ve lolipop kurulu telim de simdi guncelleme tezin coktugune gore bana baska begenmedigin ozelliklerini yazarmisin...ha unutmadan xda form sitesi dunya capinda duydunmu bilmem bi gir kontrol et encok hangi telefon markasi ile lalakali gelistirmeler romlar modlar var arkadaslar arastirmadan marka kotulemeyin rica ediyorum saygilarimla ...Note serisi hariç almazdım. Note alıcak olsaydım da çok düşünürdüm yani. Güncelleme desteği kötü bi kere.
Note serisi hariç almazdım. Note alıcak olsaydım da çok düşünürdüm yani. Güncelleme desteği kötü bi kere.
Sikintisi olancihazlar ister operator ister ikinci el olsun eger uretici firma garantisi bitmemis dewam ediyor ise ve kullanici hatasi degil ise donanimsal yada yazilimsal arizasi olsun hic farketmez garanti kapsamindadir ve yapmak zorundarirBu yeni cihazlardaki kasa açıklığı muhabbeti ne olacak operatörden taksitle alanların başına gelirse ne olacak
Ben yeni cihaz alıcam neden tamir olsunki operatör servise gönder şöyle böyle demeden değiştirirmi dükkanda açsak baksakSikintisi olancihazlar ister operator ister ikinci el olsun eger uretici firma garantisi bitmemis dewam ediyor ise ve kullanici hatasi degil ise donanimsal yada yazilimsal arizasi olsun hic farketmez garanti kapsamindadir ve yapmak zorundarir
operatorleden alırken de kutu ıcerıgını acıp gore bılırsın varsa bı sıkıntısı cıhazın anın da degısımını ıstersın baska bı cıhaz verırle ben 2 tane cıhaz alıdım operatorden ve kutuyu acıp bakmadan kontrol etmeden almadım kı zaten operatorle de kolay kolay sıkıntılı cıhaz cıkmazBen yeni cihaz alıcam neden tamir olsunki operatör servise gönder şöyle böyle demeden değiştirirmi dükkanda açsak baksak
Çıkmaz olurmu bilşey note4 kasa açıklığı iphone 6 kasa açıklığı diye yanıp tutuşuyo gerçi iosta devammı etsem androide tekrar mı dönsem onuda bilemedim ama note 5 ve s6 ne zamanlar gelecekoperatorleden alırken de kutu ıcerıgını acıp gore bılırsın varsa bı sıkıntısı cıhazın anın da degısımını ıstersın baska bı cıhaz verırle ben 2 tane cıhaz alıdım operatorden ve kutuyu acıp bakmadan kontrol etmeden almadım kı zaten operatorle de kolay kolay sıkıntılı cıhaz cıkmaz
S6 Nisan Note 5 Ekim-KasımÇıkmaz olurmu bilşey note4 kasa açıklığı iphone 6 kasa açıklığı diye yanıp tutuşuyo gerçi iosta devammı etsem androide tekrar mı dönsem onuda bilemedim ama note 5 ve s6 ne zamanlar gelecek
S6 VE S6 EDGE cıtı 15 gun oluyo tahmınım nısan ayı ıcersınde engec mayıs ta turkıye ye gelırÇıkmaz olurmu bilşey note4 kasa açıklığı iphone 6 kasa açıklığı diye yanıp tutuşuyo gerçi iosta devammı etsem androide tekrar mı dönsem onuda bilemedim ama note 5 ve s6 ne zamanlar gelecek
Mayıs'ı bulmaz artık tüm dünyaya erken dağıtılıyor uzun zamandırda böyleydi zaten.S6 VE S6 EDGE cıtı 15 gun oluyo tahmınım nısan ayı ıcersınde engec mayıs ta turkıye ye gelır
O zaman kasımı bekleyim note 5 ile 6s arasınfa tercih yapıcaz fikrinizi alırım yine androidden ioasa geçti tekrar androide mi geçsem diye düşünmüyoda değilimMayıs'ı bulmaz artık tüm dünyaya erken dağıtılıyor uzun zamandırda böyleydi zaten.
arastırmalşarda dunya genelınde 2.7 mılyar cep telefonu var ıos satısları fazla gozuksede %80 androıd yanı bu androıd ın ıos a gore daha ıyı oldugunun kanıtı degılmıO zaman kasımı bekleyim note 5 ile 6s arasınfa tercih yapıcaz fikrinizi alırım yine androidden ioasa geçti tekrar androide mi geçsem diye düşünmüyoda değilim