Samsung u olan arkadaşlara sesleniyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Samsung u olan arkadaşlara sesleniyorum!!!
Samsung kullanıyorsanız ve telefonunuz artik eskimiş değiştirecekseniz Samsung alirmiydiniz, neden?

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ben samsung kullanmadım ama cevap vereyim almazdım cunki çok kısa bir sürede yeni üst sürüm çıkacak ve benim telefon liderlik pozisyonunu kaybedecek bir de millette şu var senin telefon ney s4 benimki s5 daha iyi benimki:) la nereye daha iyi iki ayar yapmış tak koymuş önüne sende +bilmem kaç paraya alıyon onu :) hiç sevmedim ben bu markayı tek bu yönüyle değil daha neler var

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857
byAndroid

byAndroid

Üye
Developer desteği için alınabilir

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Alo_Azrail
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note serisinden ise alırım

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
Ben discovery'inin temasını ve uygulama ikonlarını sevmediğim için samsung aldım. alışığım.

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857 ve muhammettvurucu

baybiroll

Üye
Hiç tereddütsüz alırdım....

MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
Ben bidaha o tuzağa girmem s4 kullanıyordum ocak ayında güncelleme gelicek dediler gelmedi şubat oldu halen gelicek diye bekliyom bi kaç ülkede var diğer ülkelerde yok ne yaptıkları belli değil zaten güncellesen nolcak o rehberi , mesajları vs. geç açma sorununun gidiceğini sanmam touchwiz deki kasmalarında gidiceğinede inanmam çünkü android arka planda uygulama çalıştırdığı sürece donmalar kasmalar ısınmalar devam eder Apple kısıtlıyo özgürlüğünüzü diyosunuz ama size çok iyi performans sunuyo sıkıntı yaşatmıyor güncelleme desteğinide kesmiyor çıkardımı çok eski cihazlar hariç diğerlerinede yayınlıyor kısacası bana kalırsa samsung almam android hiç almam özgürlükmüş pehh sen telefona virüse açık yap sonrada milettin parasını sömür.

eren3546

eren3546

Üye
s4 de 4.4.2 de cok fazla sorun vardi lolipop 5 yűkledikten sonra batartası 1.5 gűnű gördü kasma donna yok artık 4kat hızlandı cok memnunum cihazdan

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
1.5 Yıldır S4 Kullanıyorum Çok Memnunum Ancak Batarya Ve Android Güncellemeleri Çok Geç Geliyor Yinede İyi :tebessüm:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1.5 Yıldır S4 Kullanıyorum Çok Memnunum Ancak Batarya Ve Android Güncellemeleri Çok Geç Geliyor Yinede İyi :tebessüm:
:ehe sen birde xperia kullananlara sor :ehe daha Z3 loliyi yeni aldı belkide almadı. 6 ay cihaz çıkaran sonynin hazin sonu :sirit: ama Z4 ten ümitliyim :D

eren3546

eren3546

Üye
Samsung dan başka telefon kullanmam şuan not2 yetiyor
büyük ekran olmasına ragmen pili 1.5 gün gidiyor markette indirdigin oyunlarda donma kasma yapmadan acıyor son cıkan oyunlarda hatasiz oynatıyor daha ne istiyeyim ki
artı tks la baya ucuza geldi bana s3 fiyatına not2 aldım

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
sat s3 al

sat s3 al

Üye
alırdım :)

frezby1

frezby1

Üye
ACE2-S2-S4-VE SM E7 KULLANICI OLARAK KESINLIKLE ALIRDIM PEKI NEDEN ? 1 PIYASADA BELLI BASLI FIRMALAR VAR BAYRAGI TASIYAN OZETLE SAMSUN APPLE SONY VB. GIBI DEV FIRMALAR AMA BUNLARIN ARASINDA DA APPLE VE SAMSUNG SIVRILENLERI KI BU IKI FIRMANIN SUREKLI BIR BIRILERINE OZUR DAVALARI ACMALARI VE YERINE GORE KAZANMALARI IKISININDE ES DEGER BUYUKLUKTE FIRMA OLDUGUNUN ISPATIDIR SIZ KATILAYA BILIRSINIZ SAHSEN BEN SAMSUNG TARAFTARIYIM CUNKI 1 APPLE INSANLARI APTAL YERINE KOYYOR KREDI KARTI BILSI OLMADAN GUNCELLEME BILE ALINAMIYORDU SIMDI NASIL BILMEM 2 YANLIS HATIRLAMIYORSAM 5S DI GALIBA KAMERADA PEMBELESME OLUYORDU SIKAYETLER ARTTI YAZILIMDA GUNCELLEM YAPIP GONDEMEK YERINE YAZILI ACIKLAMA YAPTI VE YOK SU ACIDAN CEKIN YOK BU ACIDAN CEKIN GIBI SACMA SAPAN SEYLERLE INSANLARI KUCUK DUSURDULER APPLEDE JEALY BREAK OLAYI ANDROID DEKI ROOT A GORE DAHA ZOR VE ZAHMETLI AYRICA VIRUS OLAYINA GELIRSEK SEN BILMEGIN YAZILIMLARI YUKLER BIRDE BILGILERINI GIRERSEN KI BU APPLE DEDE OLMUSTUR TABIKI SOYULURSUN EMIN OLMADIGIN ARASTIMADIGINIZ YAZILIMI YUKLMEMESSIN OLUR BITER S4 KULLANIYORUM SUREKLI TELEFONA COSTUM ROM YUKLEYEN BIRISIYIM
KASMA OLAYI ISLETIM SISTEMININ AGIRLIGINA GORE DEGISR KI STABLE TOUCHWIZ DE HIC KASMA YASAMADIM STABLE OLMAYAN DENEME ASAMASINDAKI TOUCHWIZ LEDE OLABIYOR VE IOS LARDADA KASMALAR YASANIYOR HERHANGI BIR ANDROID SURUMU OYNANARAK IOS A BENZETILE BILIR AMA BEN HIC BIR IOS GORMEDIM KI TOUCHWIZ E BENZESIN
BIR DE SU MALIYET OYLAYA DEGINMEK ISTIYORUM
S6 VE 6S SAMSUN S6 YENI CIKTI MAKSIMUM 2300 TL CIVARI AMA APPLE 6S 5 AYOLDU VE FIYATI MINIMUM 2400 TL
HALBUKI IKISININ DE MALIYETI 450 DOLAR CIVAR TAMAM BIZDE GUMRUK VERGISI COK AMA BUNA RAGMEM FIYATLAR ESIT OMASI GEREKMIYORMU APPLENIN YAPTIGI DOGRUMU SIZCE BIRININ ENYUKSEK FIYATI DIGERININ EN ALT FIYATINDAN ASSSAGIDA KI BU MACBOOK MACHINTOUS GI BILGISAYARLARINDADA BOYLE
BEN SAMSUNG CALISINI DEGILIM SECENEKLERI DEGERLENDIRIYORUM SADECE RAHATLIK FIYAT GORSEL NE DERSDENIZ DEYIN SAMSUN APPLEDEN DAHA CAZIP VE IYI EN AZIN DAN SAMSUN ELMA LOGOSUNU KOYALIM NASILSA ISTEDIGIMIZ FIYATA SATARIZ DIYEREK INSANLARI APTAL KONUMUNA KOYMUYOR...

adigeya

Üye
2011 de aldığım Galaxi s2 tık bile demedi hala kullanıyorum kimse yanlış anlamasın ama samsunglar eşşek gibi kullanılıyor İponeler marka meraklıların olsun.Yine samsung alacağım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@frezby1 büyük harf kullanmayın kurallara aykırı. "Büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına gelir"

MaxipmaN

Üye
Samsung dan başka telefon kullanmam şuan not2 yetiyor
büyük ekran olmasına ragmen pili 1.5 gün gidiyor markette indirdigin oyunlarda donma kasma yapmadan acıyor son cıkan oyunlarda hatasiz oynatıyor daha ne istiyeyim ki
artı tks la baya ucuza geldi bana s3 fiyatına not2 aldım
gameloft oyunlarında iyi değil note2, real recing3 kaymak gibi ama asphalt 8 ve gt racing2 pek akıcı değil, gt racingde bug çok o da var

byAndroid

byAndroid

Üye
Gt racing 2 yi emektar galaxy s te oynardım be kasmadan en güzel oynanan yarış araba oyunuydu

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
frezby1

frezby1

Üye
@frezby1 büyük harf kullanmayın kurallara aykırı. "Büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına gelir"
kusura bakmayın ısım geregı caps lock acık calısırım kapatmayıda unutmusun mazur gorun dıkkat ederım bundan sonra

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kusura bakmayın ısım geregı caps lock acık calısırım kapatmayıda unutmusun mazur gorun dıkkat ederım bundan sonra
Adminler sorun olarak görmezse sıkıntı olmaz ben sadece uyarmak istedim. Yazılarındaki emek birden silinsin istemeyiz. :)