samsung u 600 mü u 700 mü

Sponsorlu Bağlantılar

ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
samsung u 600 mü u 700 mü
hangisi

Ozan

Ozan

Admin
Bence u600.

3G rüzgarına takılmamak gerek eğer kullanmayacaksanız, ki kullanacaksanız bile u700 de 3G den baska bir özellik yok, 3g gibi bir teknolojiyi kullanacaksanız baska alternatifler mevcut, mümkünse hem wireless destekli hem GPS destekli baska alternatifler aranabilir tam mobilite sağlamak için

U700 daha ağır ( 86 gram )
Radyosu yok
Kendi dahili hafızası daha az
Tipi bence u600 e göre daha kötü ve karizmatik degil

U600 e göre dezavantajları bu, tek avantajı 2.kamera ile 3G.

danger03

danger03

Üye
3G daha henüz alt yapısı yok dolayısıyla kullanamıyoruz 3G diyorsan u700 ama olmasada olur diyorsan u600 al görünümü daha şık bence araların da pek fazla fark yok

mthn

Üye
bende ikisi arasında kalmıştım.. u600'ün d900i deki gibi ses ve sarj problemi olduğunu duydum ve u700 aldım.. sony ericsson'dan samsung'a geçtiğim için seste bayağı bi kalite düşüşü oldu.. ayrıca u700ü almamdaki önemli bi nedende dış görünümüydü fakat yanları soyulmaya başladı ve telefonu bozuk parayla aynı cebe koydum diye camı çizildi.. telefonu satmak için alsaydım kılıf kullanırdım ama takdir edersinizki sürgülü telefona kılıf ne denli gider bilinmez :) saydığım bu dezavantajlar dışında bi yamuğunu görmedim..

burakgenc

burakgenc

Üye
u600 derim u700ü iyi kuramklazım ekranı cabuk ciziliyor evet

eses_nuri

eses_nuri

Üye
u600 :oke:

spawn_35

Üye
bence her ikisinde alma sonuçta dokunmatik tuş takımı konuşma sırasında yanağın telefon kapata geldiğinden dolayı telefon kapanıyor :D

maxiburak

maxiburak

Üye
u600 :oke: b€nc€ bunu al daha iyi

masterwolf

Üye
Bence de U600 daha kullanışlı...

firenzes

Üye
u600 yum var ve cok memnunum bı kere karızması yeter 3g dersen kı ne kadar kontor yıyecegı bılınmez ozaman u700

dikeey09

dikeey09

Üye
Bn U600 Kullanıyom Mukemmel Bisi Tafsiye Ederim Siddettleee

emreemre01

Üye
bencede u600

sertacgs

Üye
u 700 sakın alma alacaksanda al verıyım benımkını telefon soyuluyor nekadar ıyı bakarsan bak bı artısıda yok cok hassas dokunmatıklerı sınır bozucu konusurken mesela arama bekletme acıksa arama oldugunda dokunmatıkler aktıf oluyo ve dıgerıne gecıyo temas ederekden cok aranan bırıysen bu olay adamı delı edıyo bılmem ben hıc memnun kalmadım bu kadar pahalı telefonun nıkelajı soyulmasıda ayrı bı sacmalık zaten sankı deterjandan cıkıyo

zoraki58

Üye
U600

ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaslar

gkemiksiz

Üye
başka söze gerek var mı U600 :D

dipower

dipower

Üye
u600 bu arada ararken de dokunmatiki açman laım arkadasım

kceylan

Üye
bence her ikisinde alma sonuçta dokunmatik tuş takımı konuşma sırasında yanağın telefon kapata geldiğinden dolayı telefon kapanıyor :D
öle bisaçmalıkyoq dokunmatikiçin kilit gidio devreye senin dediğin anycool gbi dokunmatik ekranlarda oluo

dude206

dude206

Üye
u 600 :oke:

3rhan336

3rhan336

Üye
u600 :naughty: