Bada gibi bir sisteme para vereceğime Symbian alırım daha iyi.O derece yani...
bada 1.2 bile ondan daha iyi daha stabil uygulama bolluğu hariç 1.2 daha iyi bnce symbiandan 
Yok kardeş okadarda diil yabada 1.2 bile ondan daha iyi daha stabil uygulama bolluğu hariç 1.2 daha iyi bnce symbiandan
![]()
ben badayı symbian ile kıyaslamanın adil olmayacağını düşünüyorum. Bada, 1.2 sürümüyle bile gayet iyi.. tek sorun güncelleştirmede sözlerinde durmamaları.. hazirandan beri bekliyoruz.. yuh artık..
bada ölü doğmuştur
En sonunda küfür ettirecekler ya. Edersem yöneticiye şikayet edin beni ona göre.![]()

yuh diyorum başka bir şey demiyorum göbeğimiz çatladı beklemekten şimdide 2012 mi oldu allah bildiği gibi yapsın bunları

Yarın 2013 yazarlarsa şaşırma.
inan o zaman şaşırmam alıştık ne de olsa kafayı yiyecem cihaza kıyamadım beta yüklemedim şimdi canına okuyacam cihazın bak gör ben beni biliyorsam bu telefonuda satarım gider adam gibi bir cihaz alırım onuda bir güzel hac*k lerim istediğimi yükler yükler silerim suç aslında benim gittim samsung aldım neme lazım 5800 maymuna çevirmiştim silip silip modlayıp modlayıp kullanıyordum kafama göre offfff offff kendim ettim kendim buldum

telefonu ilk aldığımızda ne güzeldi dimi her telefona kafa tutuyoduk şimdi onlar bizle dalga geçiyo![]()
valla deme gitsin be kardeş ne desem ki allah bunları odun eder inşallah

Aminnn![]()