Samsung Türkiye'den "MÜJDE" diye söylenilene bakın !!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-ShadowSong-

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Türkiye'den "MÜJDE" diye söylenilene bakın !!...
Yorum yapmayacağım, resim anlatıyor... Tek söyleyeceğim LANET OLSUN SAMSUNG'A !!

gizli99

Üye
zorla küfür istiyorlar... başka bir şey değil..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bada gibi bir sisteme para vereceğime Symbian alırım daha iyi.O derece yani...

ceycey111

ceycey111

Üye

a.b.d.

Üye
Yok kardeş okadarda diil ya :D bada 1.2 bile ondan daha iyi daha stabil uygulama bolluğu hariç 1.2 daha iyi bnce symbiandan :D

doğru söylüyor bella sürümü badaya bin çeker
bada kadar dandik bir işletim sistemi ve samsung kadar malınızı çöpe çeviren bir firma görmedim paranızı pul ediyor ve samsung sırtınıza biniyor olay bu işte

gizli99

Üye
ben badayı symbian ile kıyaslamanın adil olmayacağını düşünüyorum. Bada, 1.2 sürümüyle bile gayet iyi.. tek sorun güncelleştirmede sözlerinde durmamaları.. hazirandan beri bekliyoruz.. yuh artık..

a.b.d.

Üye
ben badayı symbian ile kıyaslamanın adil olmayacağını düşünüyorum. Bada, 1.2 sürümüyle bile gayet iyi.. tek sorun güncelleştirmede sözlerinde durmamaları.. hazirandan beri bekliyoruz.. yuh artık..

iyi böyle düşünmeye devam et bada ölü doğmuştur samsung yaşatmak için hiç mücadele vermemiştir ve bada kullanıcılaarını badayla birlikte öldürmüştür olay budur...

gizli99

Üye
bada ölü doğmuştur

ben de diyorum ki Ölüsü bile symbian'dan daha iyidir.

Android ve iPhone ile karşılaştıracaksak haklısın ama symbian ile karşılaştırma daha adil olmalı.
Ayrıca bu telefonlara iphone veya galaxy sII kadar para vermedik. Beklenti de ona göre olmalı bence. Ben telefonu alırken bada 2.0 diye bir hayalim bile yoktu şimdi en azından var. Son sürümü olmasa da betaları var ve gayet güzel.

Symbian tam bir takoz. Nokia bile vazgeçti. Tartışmayı anlamsız buluyorum.

fullwar

fullwar

Üye
En sonunda küfür ettirecekler ya. Edersem yöneticiye şikayet edin beni ona göre. :)

ceycey111

ceycey111

Üye
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
yuh diyorum başka bir şey demiyorum göbeğimiz çatladı beklemekten şimdide 2012 mi oldu allah bildiği gibi yapsın bunları

elvan1993

Üye
ya bıktım artık şu 2.0 ı beklemekten yürüyüş yapıp ta rezil mi edelim samsungu illa ki ne kadar yüzsüz bu samsung ulan bi dediği bi dediğini, tutmuyo arakdaş

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Yarın 2013 yazarlarsa şaşırma.

inan o zaman şaşırmam alıştık ne de olsa kafayı yiyecem cihaza kıyamadım beta yüklemedim şimdi canına okuyacam cihazın bak gör ben beni biliyorsam bu telefonuda satarım gider adam gibi bir cihaz alırım onuda bir güzel hac*k lerim istediğimi yükler yükler silerim suç aslında benim gittim samsung aldım neme lazım 5800 maymuna çevirmiştim silip silip modlayıp modlayıp kullanıyordum kafama göre offfff offff kendim ettim kendim buldum

ceycey111

ceycey111

Üye
inan o zaman şaşırmam alıştık ne de olsa kafayı yiyecem cihaza kıyamadım beta yüklemedim şimdi canına okuyacam cihazın bak gör ben beni biliyorsam bu telefonuda satarım gider adam gibi bir cihaz alırım onuda bir güzel hac*k lerim istediğimi yükler yükler silerim suç aslında benim gittim samsung aldım neme lazım 5800 maymuna çevirmiştim silip silip modlayıp modlayıp kullanıyordum kafama göre offfff offff kendim ettim kendim buldum

telefonu ilk aldığımızda ne güzeldi dimi her telefona kafa tutuyoduk şimdi onlar bizle dalga geçiyo :off:

• Beğen
Tepkiler: elvan1993
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye

hatta az kaldı ben odun olmaları konusunda dua edip hatim indirecem
yav burdan şöyle ballandıra ballandıra bir küfür etsem de saygıdeğer adminler buna göz yumsa ne güzel olurdu ama işte ne yaparsın forumunda kuralları var onlarda işini yapıyor saygım sonsuz

----------Eklendi @ 21:33:20 ---------- Yazıldı @ 21:10:24 ----------

olaya bakın arkadaşlar az önce samsung türkiye facebook sayfasındaki habere yorum yaptım bana gelen cevaba bakın komedi resmen

cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt