Samsung tellerle ilgili bütün sorulariniza yanit veren tek sistem burda sorulara cevap verilir :D

Sponsorlu Bağlantılar

Mechul_37

Üye
kolay gelsın bu samsunglara netten vıdeo ızlemek ıcın flash player arıyorum . bold vs. program deıl flah player tsklr

ahmetgen27

Üye
Samsung s8000 jet yükleme sorunu osyunlarda ve uygulamalarda desteklenmeyen dosya türü hatası nı nasıl hallederim

esra321

Üye
FATİH TAŞKIN
ARKADAŞLAR samsung s8000 jet ve tüm samsung modelleri için telefon hafızanızdaki hiçbirşey silinmeden format atma kodu:*2767*3855# SİZ GENE DE TELEFON HAFIZANIZDAKİLERİ SAĞLAMA GEÇİRİN NE OLUR OLMAZ!!!!!!!....
ben yaptım ama internetteki sorun çözülmüyo..eskiden girebiliyodum şimdi ağ yok diyo ne yapabilirim?

hasbi352

Üye
arkadaslar ben S8000 jet telefonumu *#197328640# kodu ile ile sesini yükselttim. fakat baska neler yapabilirim, bu kod baska ne işe yarıyo diye telefonun içinde bi kac yere daha girdim.:d: ve su an telefon sadece avea cekmiyo yalnız diğer hatlarda sorun yok. ve hangi ayarları karıstırdığımı da hatırlamıyorum.. :vur

düzelmesi için yeniden fotmat attım farklı sürümler de kullandım. sorun çözülmedi.:hmmm
ne yapabilirim??? tesekkürler...

mesutgenc_61

Üye
ya ben samsung s 8000 e *2767*3855# ve *2767*2878# denedim format attı ama şimdi rehbere tıklamamla telifon kapanıp açılıyor.ne yapmam lazım anlamadım.bilen vansa yardım etsin...

positive+

Üye
peki wave 723 menü geçiş efekti mümkün mü mümkünse nasıl mümkün olur ?

samet 52

Üye
Arkadaşlar benim samsung s8000 jet var. Samsung pc studio'ya bağlanmaya çalıştığımda, yığın bellek ve medya oynatıcı seçenekleriyle bağlanabiliyorum. Ancak PC Studio ile bağlanamıyorum. PC studio programı telefonla bağlantı kurmaya çalışıyor, en sonunda da ''mod değiştirilemedi'' diyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim ?:vur:vur:vur

mustacix

mustacix

Üye
Arkadaslar bende sgh e 200 var uygulama yuklemeye calistim ama beceremedim uygulamalari bi mobil site kurup ona atsam ordanda cebe indirsem olurmu .
not: site kurmak icin gerekli wep adresini de verseniz iyi olur . tesekkur ederim...

iboncuk

Üye
arkadaşlar monte 5620 qwerty klavyenin tuş yerlerini değiştire bilir miyiz..yani qwerty klavyenin tuşlarını istediğimiz gibi sıralaya bilirmiyiz

Üst Alt