galaxy mini hakkında sorcağım bişe var yardımcı olursam sevinirim android 2.2.1 olduğu halde uygulamaları telefon hafızasına yüklüo ayarlardanda hafıza kartına taşıyamıorm bide flash player yokmu buna göre acaba ?? şimdiden teşekkürlerSamsung hangi model olursa olsun sorulariniza yanit bulabilirsiniz![]()

galaxy mini hakkında sorcağım bişe var yardımcı olursam sevinirim android 2.2.1 olduğu halde uygulamaları telefon hafızasına yüklüo ayarlardanda hafıza kartına taşıyamıorm bide flash player yokmu buna göre acaba ?? şimdiden teşekkürler![]()

s8000 jet e nasıl format atabilirim,imei sini nasıl değiştiririm

samsung dokunmatik ekran telefon aldım java tabanlı, bana cepte program yüklemek için dosya yönetici gerekli yanlız fexploler dosya yönetici indirdim jar ve jad uzantılı dosyalarını yükleyebiliyorum diğer uzantılar uyumlu olmadığı için yükleyemiyorum Bi yötem var ama oda çok uğraştırıyo en fazla yarım saatimi alıyor. nokia modellerde daha hızlı ve her dosya uzatılı dosyaları yüklebiliyorum.samsundada aynı hızda ve kalite de yüklemesini istiyorum bana yardım edermisiniz T.e.Samsung hangi model olursa olsun sorulariniza yanit bulabilirsiniz![]()
Lütfen yardım...!
S5233w
Televizyon izleme programı bulamadım. Böyle bir program varmı.
Bulduklarım sis uzantılı ve desteklemiyor.
Bende f480 Var Kamera Başarısız Hatası Alıyorum Sorunum Yazılımsal Bişi Nasıl Düzeltirim ?
mrb ben wave 723 kullanıyorum tlfona format attım normal bi şekilde acıldı ama ingilizce olarak bende dili türkçeye çevireyim dedim ayarlarına girdim dil bölümüne geldim ama bi türlü girmedi ingilizceden başka dil yok galiba nasıl düzeltebilirim tlfonumu kullanamıyorum şu an yardımcı olursanız sevinirim
Pilinizi çıkartıp takmayı deneyin.
onuda yaptım ama olmadı dil paketi silinmiş galiba
samsung trev s3353 için tema ve program..istiyorum