Samsung tellerle ilgili bütün sorulariniza yanit veren tek sistem burda sorulara cevap verilir :D

Sponsorlu Bağlantılar

karizma927

karizma927

Üye
    Konu Sahibi
Samsung tellerle ilgili bütün sorulariniza yanit veren tek sistem burda sorulara cevap verilir :D
Samsung hangi model olursa olsun sorulariniza yanit bulabilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: must20

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
Samsung hangi model olursa olsun sorulariniza yanit bulabilirsiniz :D
galaxy mini hakkında sorcağım bişe var yardımcı olursam sevinirim android 2.2.1 olduğu halde uygulamaları telefon hafızasına yüklüo ayarlardanda hafıza kartına taşıyamıorm bide flash player yokmu buna göre acaba ?? şimdiden teşekkürler :oke:

nihat3838

Üye
s8000 jet e nasıl format atabilirim,imei sini nasıl değiştiririm

karizma927

karizma927

Üye
    Konu Sahibi
galaxy mini hakkında sorcağım bişe var yardımcı olursam sevinirim android 2.2.1 olduğu halde uygulamaları telefon hafızasına yüklüo ayarlardanda hafıza kartına taşıyamıorm bide flash player yokmu buna göre acaba ?? şimdiden teşekkürler :oke:

Adope flasi sitesine gir ona uygun var o da olmazsa ona uygun her yerde bulabilirsin :D

--------------- Ekleme ---------------

s8000 jet e nasıl format atabilirim,imei sini nasıl değiştiririm

Arkadasim ona gore format kodu bulunmamaktadir, bide imail kodu degistirilmez bide anca onun formatini degistirilebilir :D

nihat3838

Üye
formatını nasıl değiştirebilirim

karizma927

karizma927

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş telefonunun modelini yaz google ye ve ona göre firmware ara googleye ayne 's8000 firmware' yaz orda çıkıyo ve indir resimleride var resimlere bakarak yap telefonunu istediğin tele dönüştür ister ıpod ister galaxy s olur her türlü var teşekkürler btonuna tıklarsan sevinirim :kop::hmmm

nihat3838

Üye
kardeş peki o telefonu ıphone ye çevirirsem ıphone oyunlarını onda oynayabilirmiyim bide teşekkür butonu nerde göremedim yeni üyeyimde:hmmm

Bulut_86

Bulut_86

Üye
:hmmm samsung dokunmatik ekran telefon aldım java tabanlı, bana cepte program yüklemek için dosya yönetici gerekli yanlız fexploler dosya yönetici indirdim jar ve jad uzantılı dosyalarını yükleyebiliyorum diğer uzantılar uyumlu olmadığı için yükleyemiyorum Bi yötem var ama oda çok uğraştırıyo en fazla yarım saatimi alıyor. nokia modellerde daha hızlı ve her dosya uzatılı dosyaları yüklebiliyorum.samsundada aynı hızda ve kalite de yüklemesini istiyorum bana yardım edermisiniz T.e.

*Emre95

*Emre95

Üye
Merhaba s5620 monte telefonuma *#2665# kodu ile touch fw güncellemesi yaptm 1-2 gün sonra dokunmatiği bozuldu sapıtıo dnkunmatik varmı bi hal caresi?

morlop

Üye
FATİH TAŞKIN
ARKADAŞLAR samsung s8000 jet ve tüm samsung modelleri için telefon hafızanızdaki hiçbirşey silinmeden format atma kodu:*2767*3855# SİZ GENE DE TELEFON HAFIZANIZDAKİLERİ SAĞLAMA GEÇİRİN NE OLUR OLMAZ!!!!!!!....

musty_braves

musty_braves

Üye
Lütfen yardım...!
S5233w
Televizyon izleme programı bulamadım. Böyle bir program varmı.
Bulduklarım sis uzantılı ve desteklemiyor.

hastroloji

hastroloji

Üye
Lütfen yardım...!
S5233w
Televizyon izleme programı bulamadım. Böyle bir program varmı.
Bulduklarım sis uzantılı ve desteklemiyor.

sis uzantılı olanları zten desteklemez.Böyle bir program olacapnı da zannetmiyorum.Olsaydı telefonun içinde olurdu.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
Bende f480 Var Kamera Başarısız Hatası Alıyorum Sorunum Yazılımsal Bişi Nasıl Düzeltirim ?

hastroloji

hastroloji

Üye
Bende f480 Var Kamera Başarısız Hatası Alıyorum Sorunum Yazılımsal Bişi Nasıl Düzeltirim ?

Güncel firmware yükleyebilirsiniz.Düzelmezse eğer garanti kapsamındaysa servise yollarsınız düzeltirler.

fikrettokman

Üye
mrb ben wave 723 kullanıyorum tlfona format attım normal bi şekilde acıldı ama ingilizce olarak bende dili türkçeye çevireyim dedim ayarlarına girdim dil bölümüne geldim ama bi türlü girmedi ingilizceden başka dil yok galiba nasıl düzeltebilirim tlfonumu kullanamıyorum şu an yardımcı olursanız sevinirim

hastroloji

hastroloji

Üye
mrb ben wave 723 kullanıyorum tlfona format attım normal bi şekilde acıldı ama ingilizce olarak bende dili türkçeye çevireyim dedim ayarlarına girdim dil bölümüne geldim ama bi türlü girmedi ingilizceden başka dil yok galiba nasıl düzeltebilirim tlfonumu kullanamıyorum şu an yardımcı olursanız sevinirim

Pilinizi çıkartıp takmayı deneyin.

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
samsung trev s3353 için tema ve program..istiyorum

Üst Alt