samsung telefonunuz sıcaklık ölçüyor

Sponsorlu Bağlantılar

EsraAy.

Üye
s5233 de olmadı ..

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
cevabı bilrn yok mu
Tamam bi ölçüm var ama heyecana da gerek yok, yok çünki bataryanın sıcaklığını ölçüyor.

Bulunduğunuz ortamın sıcaklığının ölçümü için cihazda termal sensör olmalı.

Telaş yapmayın yani termometre değil bu :)

nctemiz

Üye
s8003 vermiyor yanlış veri diyor

YesiLPeri

YesiLPeri

Üye
Bende OLmuyor :nono::nono:

omen632

omen632

Üye
:aha:kardeş bnde denedım u600 oluyoo ama batarya sıcaklıgını gösteriyor ve batarya bılgılerını gösteriyor...

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
samsung m8800 olumsuz arkadaşlar ama d900i olumlu sonuç aldım

00cengiz

00cengiz

Üye
Hiç Okumuyorum Ama İçinde Bİr Emek Oldugu Başlıktan Belli Oluyor Allah Razı Olsun Emeğine Sağlık..

pardon_xp

Üye
samsung-s5603 Yanlış veri diyor!

sinanpp

sinanpp

Üye
samsung telefonların hemen hemen hepsinde sıcaklık ölçme özelliği var telefon bekleme konumunda

mklrd

Üye
atınnnn

master1045

Üye
Denedim bende oldu :)

Bu arada telefon E950

arkadaşlar biraz ayık olun buna inanıyo musunuz gerçekten sakın denemeyin telefonunuza ne komutu verdeiği belli deil touchwiz 2.0 ve alt sürümlerine firmvarelerine zarar verebilir yada herhangi bir ayarını bozabilkir işe yarıyo diyen sadece yeni üye buna da dikkat çekmek lazım her denilene inanmayınn :D

mustacix

mustacix

Üye
*#8999*8378# yazin sonra yukardan 2 inci ye girin orda battery info gibi bir sey war oraya girin ogrenirsiniz sicakligi

nak

Kapalı Hesap
monte de olmadı

-Emre

-Emre

Üye
*#8999*8378# yazin sonra yukardan 2 inci ye girin orda battery info gibi bir sey war oraya girin ogrenirsiniz sicakligi

kardeşim o bataryanın sıcaklığı ortamla alakası yok ayrica dikkat et buz gibi havada bile 20 üstü yazar.... .D

asayuzgec

Üye
U800 de olmadı

fbmst

Üye
monte de olmuyor:(

Üst Alt