Samsung telefonları Hakkında Tüm bilinmesi Gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_beko

Üye
    Konu Sahibi
Samsung telefonları Hakkında Tüm bilinmesi Gerekenler
Ses Artırma

1-*#8999*8378# tuşlayın donanım testi-ses ayarları-ııs normal e ve rx.vol e ses seviyelerini düşürün ne kadar düşürürseniz o kadar çok ses çıkar bu hoperlor ses içindi kulaklık sesi için ses ayarlarından sonra ııs kulaklık a girin rx.vol de seviyeleri düşürün ve çıkın

Resimleri Tam ekran izleme

Telefonunuzu Usb yoluyla bilgisayara bağlayın ve pc suite le resimleri telefon hafızasında diğer dosyalara atın. Böylelikle telefonunuzda diğer dosyalardan resimleri tam ekran izleyebilirsiniz

Formatlama

*2767*3855# telefondan sadece ve sadece telefon hafızasındaki isimler siliniyor başka hiçbir şey silinmiyor tüm ayarlar ses yükseltme gibi gizli ayarlar sıfırlanıyor.

Telefonu hatsız moda alma

Telefonun sim kartını çıkarın ve telefonu açın sim kart hatası verdiğinde #*5737425# tuşlayın seri yüklemeyi seçin telefon hatsız açılacaktır. Eğer seri yüklemeyi seçtiğinizde telefon kendini resetlerse telefon tekrar açıldığında kodu girin PPP up ı sonra usb yi seçin sonra seri yüklemeyi seçin. Telefon hatsız açılacak.

Telefonda Müzik çaları arka Plana alma

Telefonda ayarlardan güvenlik ayarlarına gizlilik e girin ve hafıza kartını işaretleyin kaydet e basın ve telefonun güvenlik şifresini girin(eğer güvenlik şifresini değiştirmediyseniz 00000000 dır (sekiz tane sıfır) )
Müzik çalara girin istediğiniz şarkıyı açın ve yukarı tuşuna basın albüm e girecektir. Seçenek- şarkı eklenecek yer-hafıza kartını seçin şifre soracak. Şifreyi girmeyin No tuşuna basın(kırmızı tuş) müzik çalardan çıkıp ana ekrana dönecektir(arama ekranına) ve tabiî ki arka planda müzik çalarak

Gizlice Ses kaydı

#*22671# Cekimi baslat

#*22672# cekimi bitir

Max. 1 saat gizlice ses kaydı yapar. Bu kaydı dosya yöneticisi- sesler bölümünde bulabilirsiniz.(rmx_24 ten alıntı)

Bluetooth La Karşı Telefonun galerisini basma

Bluetoothu açtıktan sonra aygıtlarım bölümüne geliyorsun. Ordan yeni aygıt aradan çıkan aygıtı seçiyoruz. Sonra telefon pin girin dio. Pine herhangi birşey yazdıktan sonra karşıdakinede pin girin yazıo. Yani ondan izinsiz bir şekilde telefonuna giremiyoruz. Sonra aynı pini onunda yazması lazım yazdıktan kısa bir süre sonra telefonlar eşleşti yazacak. Sonrada aynı aygıtı bi daha seçtiğimiz zaman bu sefer dosyalara göz at seçeneği çıkıyor. Ama smbyn tlefonlardaki dosyalara bazen girilemiyor. Ama eğer bi girerse hafıza kartına bile çat çut girilio.

• Beğen
Tepkiler: ayse sena ve scorpionman

leiche

leiche

Emekli Yönetici
iyi calısma yapmıssın emegine sağlık :nargile:

eses_nuri

eses_nuri

Üye
:D mavitooth la basma olayı iyiymiş bide izinsiz olsa tam süper olurdu :d

antıbahoo

Üye
kardeş E250de mp3 çalar için arka plana atma yani küçültmeyi denedim olmadı..no tuşana basınca arama ekranı geliyo ama müzik çalar da kapanıyo:(

bjk_2234

Üye
olmuyo müzik çalar

0102

Üye
Bende denedim olmuyor

--------------- Ekleme ---------------

Olmadı ama yinede sağol

özdemir71

Üye
teşekkürler ama aradaşlar ben şu müzik çaları arka plana alma olmuyor çok denedim de:?

djlarkın

Üye
bende de oLmuy0 crazy_beko yaRdım!!

scorpionman

Üye
cok sagol bırader

duo

duo

Üye
arka planda müzik çalmıyo milleti kandırmayın ya

__ashleyy__

Üye
Müzik çalar olmuyooo ;);)

attyy

Üye
bnm bir sorum olacak cok acil yardim ederseniz sevinirim. evimde wireless modem var fakat şifreli.samsung starımla modeme baglanıyorum fakat google vb sitelere girmek istedigimde " hizmete ulaşılamıyor avea wap gps ayarları ile baglansınmı" die bi hata veriyor ve baglanamıyorum.bu sorunu nasıl halledebılırım

kaya6031

kaya6031

Üye
güzel bilgiler vermişsin

Eylül76

Üye
samsung SGH-L700 MARKA cep telefonuma şarkı atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

ynhuss

Üye
Arkadaşlar geçen hafta f480 aldım ama şarjı 7-8 saat anca gidiyor bu normalmi bileniniz warmı? we bunu kısa kodlarla uzatabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler..

Mehmet0532

Üye
bilgiler super

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
iyi PayLaşım.

burakyrs1

Üye
Dostum bu olay S3353 te olmuyor denedim formatlama dışında

katukaka82

Üye
pekii c3053 telefon kilidini nasıl aşabiliriz?

Üst Alt