Samsung Telefonlarda SMS Sorunu Yaşayanlara %100 Çözüm Kendim Denedim oLDu

Sponsorlu Bağlantılar

sadoemir31

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Telefonlarda SMS Sorunu Yaşayanlara %100 Çözüm Kendim Denedim oLDu
Arkadaslar Samsung telefonlarda aynı mesaj defalarca geliyor ve insanı delirtiyor.Buna forumlarda kesin bi yanıt çözüm yok ama size verceğim kodu telefona yazıp arama tusuna bastığınızda sorunun ortadan kalıkcaktır.Lütfen Denemeden yorm yapmayın .tsk ederim

KOD: ##002#

OğuzcanAbi

Üye
nasıl defalarca geliyor

clas_man

Üye
arkadşlar bu samsung corby telefonlarında msjın defalarca gelmesi sadece temayla ilgili temanızla oynadıysanız eski haline getirin sorun çözülücektir aynı sorunu bu şekilde çözdüm cok rahatım su an ...

farukozer4444

farukozer4444

Üye
biraz daha açıklasan ??

clas_man

Üye
biraz daha açıklasan ??
sana nasıl anlatıym mesala bazı temalarla msjların yazı şekilleri uyusmuo temanı deiştir yada kendi fotograflarından birini duvar kagıdı yap kendi resimini koyarsan daha iyi olur temyala ugraşma yanlız bu sadece samsunq corby telefonları için gecerli

erkanaymak

erkanaymak

Üye
kodu girince bende star var yönlendirmeler tüm servisler devre dışı bırakıldı dedi inşallah düzelir ya bende bu mesaj olayından deli olmaya başladım tam servise yollamayı düşünüyordum

aysql06

Üye
Aynı sorun bendede var lanet olsun bu samsungn üreteceği telefona ya telefonu alalı 1 yıl oldu toplam 1 hfta bile kullanamadım adam gibi. servse yolladım yazılım hatası dediler yazılım yüklediler 2 gün normaldi bugun gene cozuttu valla telefondan soğudum ya parçalıcam artık bunu. ayrıca bu kodda bi işe yaramadı :( baska caresi yokmuuuu!!!

Üst Alt