lortsansar Üye NEGATİVE adamımsın adamım kız arkadaşımın telefonu e 250 sıktım formatı 0 gibi oldu dedi arkadaşın sayesinde kızın gönlünü çaldım bu site sayesinde mahallenin hackeri oldum adamımsın NEGATİVE
NEGATİVE adamımsın adamım kız arkadaşımın telefonu e 250 sıktım formatı 0 gibi oldu dedi arkadaşın sayesinde kızın gönlünü çaldım bu site sayesinde mahallenin hackeri oldum adamımsın NEGATİVE
silentwolf Üye Ya arkadas bu samsung kapaklı kamerasız renkli akranlı ilk samsung modelleri icin uyarmı ?? Hem bu samsungların orjinal kilit kodu nedir yardım lütfen
Ya arkadas bu samsung kapaklı kamerasız renkli akranlı ilk samsung modelleri icin uyarmı ?? Hem bu samsungların orjinal kilit kodu nedir yardım lütfen
borussia Üye arkadaşlar benim rehber tel içinde idi format işe yaradı çook saol ama rehber gitti geri getirmenin bir yolu varmı acle yardım şimdiden saolun...
arkadaşlar benim rehber tel içinde idi format işe yaradı çook saol ama rehber gitti geri getirmenin bir yolu varmı acle yardım şimdiden saolun...
milan12 Üye bana çok lazım --------------- Ekleme --------------- saol bilader --------------- Ekleme --------------- saol canımm ne haber
bana çok lazım --------------- Ekleme --------------- saol bilader --------------- Ekleme --------------- saol canımm ne haber
furmania Üye çok saol j 700 dede işe yaradı. --------------- Ekleme --------------- çok saol j 700 dede işe yaradı
çok saol j 700 dede işe yaradı. --------------- Ekleme --------------- çok saol j 700 dede işe yaradı