Samsung telefon almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Samsung telefon almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar 3 yıl önce aldığım nokia n95 artık takoz oldu :D Telefon camiasına şöyle bir baktım samsung almış başını gitmiş çok güzel

aslında almak istediğim telefon modeli ''Galaxy s2'' fakat çok pahalı bütçem yetmiyo onun yerine ''galaxy ace s5830'' almayı düşünüyorum

sizlerin tavsiyeleri hangi modeller olur hangi modeli alsam galaxy s2 ye yakın ve bütçeme uygun olur şimdiden teşekkürler.

nokia13

Üye
bence nokia nın symbian ın uzerine tel düşünme kardeşim al bir tane c7 of anam of yani

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Symbian yeni işletim sistemlerine göre çok geride kaldı androiti daha başarılı buldum ben.

Türe

Türe

Üye
Galaxy s2 almalısınız bana kalırsa

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Bencede galaxy S2 almalıyım fakat okadar param yuk :))))

lolaman

lolaman

Üye
Bütce tam ne kadar yani zorlasanız nereye kadar çıkarsınız?Ona göre önereceğim.

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
700 tl

lolaman

lolaman

Üye
Wawe 2 önerebilirim sana telefon android olmasa da işlerini görecektir tasarım olarakta oldukça iyi bir telefon ve ortalama olarak 700tl ye bulabilirsin ben buldum sana bir tane burdan inceleyebilirsin wawe 2 serisini

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Eywllh bi inceleyeyim bakalım

poyraz_1984

Üye
vave 2 al bence yani 8530 bende aldım çok hoşuma gitti tüm işimi görüyor ben orjinal kaçak aldım tek sorunu garantili olmaması 530 tl ve sıfır

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
N900 var bitane nedersiniz ?

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Güncell... Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar please.

berkay_zm

berkay_zm

Üye
Yil olmus 2012 symbian kullanan var mi hala

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Yil olmus 2012 symbian kullanan var mi hala

Nokia N900 symbian değildir maemo işletim sistemine sahip linux tabanlı açık kaynak kodlarıyla yazılmış bir işletim sistemine sahiptir.

Neyse ben kararımı verdim htc desire s alıyorum...

zonewars77

zonewars77

Üye
hocam sen de benim gibisin :D galaxy ace iyidir iyi... symbian diyen arkadaşlar aldığı için övüyordur, fakat android işletimin sunduğu oyunların sayısı yok... nokia falan geride kaldı artık. samsung üzeri telefon tanımam. galaxy ace 600 civarında bu aralar. git al keyfine bak :)

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Aslında samsung almayı düşünüyodum ağırlık olarak ace modelinin sıfırı 670 lira fakat htc desire s daha üstün gibi geldi bana 2 aylık bi cihaz buldum 750 liraya bir yıldan fazla garantisi var onu aldım geçtim hadi hayırlısı :)

daolin

daolin

Üye
Orginal wave 2 satiyorum Yurtdisindan Orginal Garantili 470TL

Criver

Üye
GALAXY S i öneririm:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt