Samsung Star'la Çekilmiş Fotoğraflar [TAM 78 KARE]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JavaStar

JavaStar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star'la Çekilmiş Fotoğraflar [TAM 78 KARE]
Yaklaşık bir ay önce arkadaşlarımla beraber,hocamızın bize verdiği performans ödevini yapmak için eminönü civarına gitmiştik.Bende telefonumun kamerasını gün ışığında bir test edeyim dedim bayağı bir fotoğraf çektim.Forumdada baktım çoğu arkadaş samsung star'ın,montenin v.b telefonların 3.2 megapiksellik fotoğraf kalitesini merak ediyor.Bende merak eden arkadaşlar için bu 78 karelik albümü paylaşayım dedim

NOT=Çekimlerde samsung star wifi model telefondan başka hiçbir cihaz kullanılmamıştır,fotoğraflarda hiçbir değişiklik yapılmamıştır

NOT2=Resimlerin yüklenmesi uzun sürebilir.Lütfen bekleyiniz.

Merak eden arkadaşlarımın işine yarayacağını umuyorum.SAYGILAR "JavaStar"

• Beğen
Tepkiler: muratfs41

JavaStar

JavaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar mı emeğimin karşılığı?

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

şeyhbarak

Üye
Sağol kardeş. benim telefonumda böyle çıkmıyor, özellikle ev içi, akşam üzeri saatleri, akşam saatindeki konser salonu fotoğrafları hiç memnun değilim. Açık havada iyi, bu seferde yüzleri parlatıyor. Teşekkürler

JavaStar

JavaStar

Üye
    Konu Sahibi
Gün ışığında hakketen çok güzel çekimler yapıyor makine fakat dediğin gibi ev içi v.b ortamlarda özellikle karanlık ve loş ışıklı ortamlarda durum dediğin gibi

--------------- Ekleme ---------------

Bir de yüz parlatma konusunda fikrim yok

One907

One907

Üye
Hepsini göremesem de TTNet sağolsun..Güzel fotoğraflar eline sağlık..

samsungapp

Üye
kuşlardan anladığımkadarı ile spor modunda çekim yapmışsın bazı yerlerde.poz ölçümün matrisdemi bilmiyorum ama gün ışığında gün ışığı moduna alıp matris poz ölçümü ile sahne olmadan daha güzel çekim yapabilirdin gibi geliyor bana.
yinede güzel çekimler sağolasın .

JavaStar

JavaStar

Üye
    Konu Sahibi
Yok mod falan açmadım hiç birinde direk çektim.Dediklerini de denerim :)

edge456

Üye
evet aynen sabahları süper çekiyor özellikle yeşiller çok güzel çıkıyor ama akşamları ekranda görüntü çok hafif de olsa piksel piksel oluyor bu sorunu çözebileceğimiz bir yol var mı?

----------Eklendi @ 21:18:55 ---------- Yazıldı @ 21:17:56 ----------

Sağol kardeş. benim telefonumda böyle çıkmıyor, özellikle ev içi, akşam üzeri saatleri, akşam saatindeki konser salonu fotoğrafları hiç memnun değilim. Açık havada iyi, bu seferde yüzleri parlatıyor. Teşekkürler
evet aynen sabahları süper çekiyor özellikle yeşiller çok güzel çıkıyor ama akşamları ekranda görüntü çok hafif de olsa piksel piksel oluyor bu sorunu çözebileceğimiz bir yol var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt