Samsung Star'da İnternete Girip Video İzleyemiyorum..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByUniqueinN

ByUniqueinN

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star'da İnternete Girip Video İzleyemiyorum..!
Arkadaslar Benm TeLefon VaR Samsung Star İnternete Giriyorum Fakat Video Açtığımda Flash pLayer Yükleyin Diyiyr.. ama Ne Yaptıysam İndiremedm Lütfen BiLen Mutlaka vardır Konuma Cevap Yazması Benim İçin Çok Önemli Birde Ben Bir şey indiremiyorum indirince Desteklenmeyen Hata fLn yazıyo Lütfen Bilenlerin Konuma Cevap Yazmasını Arz Ederim..!

Şimdiden Teşekürler..!
:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

One907

One907

Üye
m.youtube adresi hariç bir siteye girersen flashı güncelleyin demesi gayet normal kardeşim..Videoyu indirdikten ve açmaya çalıştıktan sonra desteklenmeyen tür demesi videonun ekranın desteklediği(240x400) formatın dışına çıkmasıdır..Bu formattan daha küçük bir video indirirsen sorun çıkmaz..

ByUniqueinN

ByUniqueinN

Üye
    Konu Sahibi
tmm Kardesde Video NasıL İzlicem :(

franjo

Üye
OYUNLAR NASIL YÜKLENİYOR BU GENOA TELEFONA:ağlarım::off:(h):bann:

emrecorduk

emrecorduk

Üye
Arkadaşım bende cepten youtube dışında video izleyemiyodum telefona mozilla yükledim şuan facedeki videoları falan rahat izleyebiliyorum.Bence sende dene cok güzel bir program.:oke:

quaresma127

Üye
kardeş dediklerimi uygula şimdi menü>ayarlar>uygulama ayarları>medya oynatıcı>VOD ayarları>buradan 1. şıkkın üstüne bas o zaman video izlersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt