Samsung Stara Android Yüklenecek

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
yalan oldu :D

osmanefe

Üye
ilgilenmiyoruz diye baya atılıp tutulmuş ama kazanacağım bir üni bi telefondan daha önemli boş vakit oldukça uğraşıyorum benim mühendis akrabada fos çıktı pezeven uzaktan yaparız diye sallayıp duruyodu oda birşey beceremedi olursa ne yapacağım belli zaten ama olmuyo işte rom atıyorum açılmıyo birincide garantilik oldu geldi bir daha denedim bu roma kilit koymuşlar sanırım download yazısı gelmiyo napayım yani almayan a.ı zorlamayacaksın.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ilgilenmiyoruz diye baya atılıp tutulmuş ama kazanacağım bir üni bi telefondan daha önemli boş vakit oldukça uğraşıyorum benim mühendis akrabada fos çıktı pezeven uzaktan yaparız diye sallayıp duruyodu oda birşey beceremedi olursa ne yapacağım belli zaten ama olmuyo işte rom atıyorum açılmıyo birincide garantilik oldu geldi bir daha denedim bu roma kilit koymuşlar sanırım download yazısı gelmiyo napayım yani almayan a.ı zorlamayacaksın.

osman efe bukadar sinirlenip küfürler savurmana hiç gerek yok .
bizde sinirlendik yeri eldi ama bak yeni modeller çıktı samsung un verdşiği bilgiye göre star a bada yükleniyormuş rus istesinde okudum doğruluğu nedir bilmiyorum yani fazla zorlama en iyisi sen safkan android al .

didyou

Üye
Şurda 100 kere yazdım olmaz diye ama inandıramıyoruz ki milleti.

JavaStar

JavaStar

Üye
Yok birader android az gelir siz çakın windowsu siz halledersiniz rahat rahat takılır telde

didyou

Üye
Artık yüklensede benim için bişey ifade etmiyor çünki Wave'e geçtim :)

garizmaboy

Üye
Arkadaşlar içinizden telefonun içini açan birisi veya bilen birisi telefonun tüm donanım özelliklerini yazabilirmi..işlemci modeli markası ekran modeli ve diğerleri..Eğer bu özellikleri bulabilirseniz bi android denemeside ben yapacam :)

Paranoya

Paranoya

Üye
gerekli olan bilgilere bu videodan ulaşabilirsiniz :

garizmaboy

Üye
videoda sadece işlemci yazıyo ama videodaki msn adresini ekledim bakalım onlarda varmı bilgiler..Bu hafta bi kaç deneme yapıp becerebilirsem burdan yazarım arkadaşlar yazmazsam ümidi kesin :)

nohackmove

Üye
arkadaşlar bir gelişme olsa hiç fena olmazdı bende Monteden sıkılmaya başladım. tema bile değişmiyor telefonda yaw.
keşke java bari destekleseydi.

karanlks

karanlks

Üye
arkadaşlar lütfn yapmaya çalışın yha

akr@p

Üye
corby 2 yede olurmu acaba ??

.BlueTR

.BlueTR

Üye
rüyamda görsem inanmam:ağlarım:

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Bari bada yüklesinler en azından :D

cemaksoy

cemaksoy

Üye
yalnız beyler bu mantıken Ford Focus 'a BMW motoru takmak gibi bişi :DDD

davutcankrks5

Üye
Evet focusa değil kartala ferrar, motoru takmak gibi :D.
işletim sistemi bile olmayan telefona android yüklemek :s
Ama telefonun işlemci hızıydı osuydu busuydu andorid kaldırabilir.Şuanki android sistemlerini kaldırabilir diyolar ama inanmıyorum bu telefon için özel bi yazılım yapmaları lazım tamamen o özelliklere uymalı yokse telefon yanar :D Birde bazıları karıştırıyolar. Youtubede fln android fwli starları android işletim sistemi yüklü zannediyolar.O sadece bir tema bunuda bildireyim dedim

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Neyse konuyu ben açtım cevabını da ben vereyim :D 1 gündür bu konuyu araştırıyorum ama bulduklarıma göre starın işlemcisinin androidi kaldırmayacağı yazıyor yani stara android yüklemek tamamen hayal oldu Kendi fikrim stara yazılım yapılırsa ki çıktığı günden beri yok satan ama eskimiş bir telefon için samsungun pek öyle bişey yapıcağını sanmıyorum samsunga mesaj göndersek diyecek gidin star 2 alın onda bada var

bardak.71

bardak.71

Üye
ama android temalı java yükleyebiliriz

enesarda61

Üye
şimdi bana adam gibi söleyin yükleyebilecez mi android yada symbian ya da bada ne olursa razıyım stara adam gibi uysunda

Üst Alt