Arkadaşım Jet de 800 Mhz işlemci var ona yüklenebilir belki diğer ayrıntılarını bilmiyorum ama Jet ile Star'ın özellikleri birmi ya azcık mantıklı konuş.
Samsung Jet e android 2.0 yüklediler işlemci gücü daha fazla diye , Samsung starada android 1.6 yükleyecekler . Ben Jet örneğini yüklenebilirliği açısından verdim Samsung Starla kıyasla diye değil , emin Jete android yükleyenler Samsung Starada yükleyebilecek .
Hadi yüklemeyi geçtim zor olsada yükleseniz bile verim alabileceğinizimi sanıyorsunuz telefondan.208mhz işlemci doğru olabilir hem bu telefon için düşük felan değil çünkü telefonun üzerinde işletim sistemi yok.Hem direk Android yükleyelim diyonuz hadi Symbian deseniz anlicamda.Hem kasması sizin telefon kullanışınıza bağlı demişsinde ben telefonla çivi çakmıyorum arkadaşım ne alakası var.
Hadi yüklemeyi geçtim zor olsada yükleseniz bile verim alabileceğinizimi sanıyorsunuz telefondan.208mhz işlemci doğru olabilir hem bu telefon için düşük felan değil çünkü telefonun üzerinde işletim sistemi yok.Hem direk Android yükleyelim diyonuz hadi Symbian deseniz anlicamda.Hem kasması sizin telefon kullanışınıza bağlı demişsinde ben telefonla çivi çakmıyorum arkadaşım ne alakası var.