Paranoya
Üye
-
Konu Sahibi
-
sıteye uye olunabilse bıde ne guzeL oLıcak =)ya adamlar harbiden yapmışlar arkadaşlar. bende preston var keşke onun içinde yapılsa yada en azından nasıl yapılacağını bilsem bende yaparım. önemli olan grafiğini güzel hazırlamak. indirme linkleri üye olunca filan çıkıyo. örnek olarak naruto temalı bi firmware var işte linkinide vereyim kendiniz görün:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl firmware editlemişler keşke öğrenebilsek yaw
sıteye uye olunabilse bıde ne guzeL oLıcak =)
ordakı tema dosyasını ındırıyosun yanı rc1 normal telefone yukledığım yazılımdakı rc1 dosyasıyla yer değiştiriyorum tema değişiyo denedım oldu fakat rusça turkçe menusude var turkçe yapınca bozuluyo
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sıteyı ıyı ıncelersenız menu ıkonlarınıda nasıl kendınız yapabıleceğınız anlatılıyor google translate çevırın
kardeş cevirmene gerek yok türk siteler gibi üye olucaksın sonra seciceksin temayı direk üstüdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböle birşey cıkıyor öle işte
ben üye oldum ve verdiğin adreste nokia teması için rc1 dosyasının indirme linki var. asıl merak ettiğim bu rc1 dosyasını nasıl editliyorlar. ingilizce forumlarda araştırdım ama bulamadım öyle bişe. ruslar işi biliyo ama söylemiyorlar galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?