Telefon Tavsiyesi samsung Star Wifi vs Samsung Corby 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
samsung Star Wifi vs Samsung Corby 2
samsung Star Wifi vs Samsung Corby 2

Yorumlarınızı Bekliyorum

Samsung corby 2 düşünüyordum ama vazgeçtim, yatay klavye yok ve çözünürlüğü 240x320 hiç değmez, ayrıca kamerası da 2 mp. Samsung star wifi ise 3.2 mp kamerası ve gülücük tanıma özelliği var. Çözünürlüğüde 240x400. Bir tek avantajı var corby 2'nin o da ekranı 3.14 inch ama kesinlikle tavsiye etmem corby 2 yi. Star al derim..

Star wifinin devri geçti artık ona vereceğiniz o paraya lg optimus me alın androidli en azından stardan kat kat üstün star alıpta o kasmaları yaşamayın.

Konu Sahibi
Valla ben star alalı çok oldu desemde inanmayın 1.5 ay falan sadece merak ettim o telefonla farkını çünkü corby daha pahalı oda yeni olduğu içindir ayrıca android bile olsa hiçbir zaman lgye güvenmedim hemde android gibi şeylerden pek anlamıyorum

Lg nin sar değeri 1.30 gibi yüksek bir rakamı var ayrıca ben video sunu izledim. Tavsiye etmemişler. Lg bende almam giderim nokia alırım daha iyi.

Tepkiler: seytan_avcisi
Alan memnun satan memnun arkadaşlar madem almışsınız konuşmaya gerek yok.

umutku84

Üye
android'li bişey düşün bence

Konu Sahibi
arkadaşlar ben telefonu aldım çoktan star wifi bana telefon tavsiye etmenizi istemedim konu başlığına gör yorum yapın lütfen

boşver iyi yapmışsın iyi telefon bende kullanıyom

Konu Sahibi
şey seninki wifi ise güzel bildiğin tema var mı bazıları donma yapıyor bazılarının menüleri kayıyor bi tuhaf ooluyor

Konu Sahibi
arkadaşım firmware olayı varya onu diyorum

Ben firmware yüklemedim bende zaten 2010 firmware si var, bende gayet akıcı. Forumda vardı ama yüklemedim çünkü yükleyenlerin çoğunun telefonu açılmadı.

Konu Sahibi
benim açıldı ve gayet iyi ama kullanmasına zor alışıyo insan eskisi özlüyorum bazen

İşte eskisini özlememek için yenisini yüklemeyeceksin artık seni teknik servis paklar ancak onlar atarlar, Ben asla internetten firmware yüklemem. Giderim servise derdimi anlatırım varsa öyle bir firmware yüklettiririm.

Konu Sahibi
yok arkadaşım internette eskisini yüklemenin yöntemi bol da ben istemiyorum

ikiside berbat fiyat aralığınız nedir?

O fiyat aralığına alınacak en iyi telefonlar bence.

Konu Sahibi
ya arkadaşım ne güzel yardımcı olmak istiyorsun tamam güzelde yorumları okumalısın bence , samsung starımın olduğunu kaç kare söyliyeceğim imzamdada var yuh yani

. Çoğu yorumları okumaz ki, alışmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...