samsung star wifi onay başarısız yardım lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

dentisstt

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wifi onay başarısız yardım lütfen!
kendi modemime bağlanamıyorum şifreyi falan yazıyorum bağlanıyor diyo bi kaç saniye sonra onay başarısız diye bi hata veriyo yardım ederseniz çok sevinirim. teşekkürler.

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
Çekme gücü olarak bir sıkıntı yok dimi?

OğuzcanAbi

Üye
wireless ayarlarını yapacaksın

gfbgfb11

Üye
wireless ayarlarını nasıl yapıcam lütfen yardım edin ?

alkımcanosu

Üye
bu telefonu hediye olarak almayı düşünüodum teknosada görevliyle özelliklerine bakarken wifiyi bağlıyamadı 5 10 dk uğraşmasına rağmen:evet:

mehmedej

Üye
o hata genellikle ıp çakışması olduğu zaman veriyor. laptoptan bağlı iken telefondan bağlanmaya çalıştığın zaman hata verebiliyor. telefonu kapatıp açtıktan sonra modeme reset at ve kablosuz bağlantı varsa modeme bağlanan düzeliyor. bağlandıktan sonra bilgisayardan da wireles ile bağlanabilirsin. genellikle işe yarayan bir yöntem. ben S5233W ile bağlı iken Nokia 5800 ile bağlanmayı deneyince 5800 a da aynı hatayı verdi bende.

alkımcanosu

Üye
o hata genellikle ıp çakışması olduğu zaman veriyor. laptoptan bağlı iken telefondan bağlanmaya çalıştığın zaman hata verebiliyor. telefonu kapatıp açtıktan sonra modeme reset at ve kablosuz bağlantı varsa modeme bağlanan düzeliyor. bağlandıktan sonra bilgisayardan da wireles ile bağlanabilirsin. genellikle işe yarayan bir yöntem. ben S5233W ile bağlı iken Nokia 5800 ile bağlanmayı deneyince 5800 a da aynı hatayı verdi bende.
kesinlikle hurafe bence öle bişi yok ben şimdi denendim(tel 5800) laptoptan bağlıyken 5800 da dolaştım hatta youtube'dan video izledim 5800 a çamur atmayalım:bann:

monsmons

monsmons

Üye
Bu hatayi modemle telefona girdigin sifrenin uyusmadigi durumlarda alirsin. modem arayuzune gir modem sifreni degistir kaydet cik. sonra telefondan wifi yi ac ara de kendi modemine baglan de bir ekran acilir alt taraftan sadece modeme girdigin sifreyi gir kaydet cik sonra wifi menusunden tekrar baglan de. modem arayuzune girmeyi bilmiyorsan internet servis saglayicinin musteri hizmetlerini ara kesinlikle yardimci olurlar.

gfbgfb11

Üye
yha ben wi-fiden modemi buluyorum şifreyi felan yazıyorum bağlan dediğimde bağlanıyor diye yazı gelio 5 sn sonra anay başarısız diyo telefeno aldığım yere geri götürüp bi kontrol ettirsemmi acaba ?

SAINT1

SAINT1

Üye
başka bir modeme bağlanmayı dene şifresiz bir modeme yani.
Eğer bağlanırsa sorun telefonda değildir ki büyük ihtimallede değildir.

gfbgfb11

Üye
çekim gücünde sorun olabilirmi çünkü bütün modemlere sadece 1 diş gösteritor

monsmons

monsmons

Üye
hocam modemi bulursun şifreni de doğru girersin fakat modem ile telefon anlaşamaz biraz mekanik bir anlatım olmadı ama şifren doğru olsa bile bu olabilir ki tecrübeyle sabittir.

mehmet2973

Üye
ayarlar tarayıcı profiline girip >> işarettine tıkla ordan ağının şifresini gir gerekli yere

Üst Alt