Samsung Star Wifi kullananlar içeri...

Konu Sahibi
Samsung Star Wifi kullananlar içeri...
Arkadaşlar yeni bir tel alacağım. Çok ikileme girdim. Dokunmatik mi alsam yoksa normal mi alsam diye.. Normal olarak nokia düşünüyordum parama göre.. Fakat telefoncu bana Samsung Star Wifi yi önerdi. Anlattı biraz işte.. Tel hoşuma gitti ama ;

1-) Sizin görüşleriniz nelerdir?
2-) Sizce kötü olan özelliği nedir?
3-) Şarjı kullanımda kaç gün gidiyor?
4-) İnternet ten video izleniyor mu ? Msn e bağlanılabiliyor mu?

myhate34

Üye
kanka on numara telefon ben kullanıyorumçgördügüm bazı hataları var ama pek sık yapmıor.mesela fazla kasınca kendini kapatıp acıyor 1 ay içinde 7 kez karsılaştım ) bazen resimlerde gezerken donma yapıo onun dışında dört dörtlük telefon

Konu Sahibi

Hmm..Ya peki bu kendi kendine reset atması zamanla tele zarar vermesin yaf???
Resimlerde donma yapıo derken ne kadar süre? Ben D900i de donma yapmasından bıkmıstım.

Gayet güzel bi telefona benziyor . kullanışına göre şarj olayı değişir

şarj dayanma süresi çok iyi wifi yi sürekli açık tutmadığın sürece baya dayanıyor..
msn e rahatlıkla bağlanabiliyorum programı indirdim..
rahatça da nette gezinebiliyorsun ...
ben çok rahat kullanıyorum .. tavsiye ederim =)

Konu Sahibi
Hmm..Tşk ederimm.. bakalım düşünüyorum suan.. tavsiyeni dikkate alcam.. peki netten video izleyebilion mu?

bayce

Üye
çok kasınca reset atıyo netten video izlemek diye birşey yok wireless ve şarj iyi bide cumartesi günleri tarihte cmt. deil sat yazıo :/

myhate34

Üye
wi-fi ile baglanıp cepten video isleyebilirsin bilmiorum adres vermek reklama girermi eger özelden ulaşırsan sana video adresini yollayabilirim.önce ön bellege yukluyo ve izletio ben çok isledim

kaya6031

Üye
az da olsa kullama imkanım olmuştu . Bende iyi bir izlenim bıraktı .

bayce

Üye
nasıl yani cmt falan anlamadım ?

cumartesi gününün kısaltması cmt'dir ya telde ingilizcesi yani sat yazıo işte...

--------------- Ekleme ---------------

wi-fi ile baglanıp cepten video isleyebilirsin bilmiorum adres vermek reklama girermi eger özelden ulaşırsan sana video adresini yollayabilirim.önce ön bellege yukluyo ve izletio ben çok isledim

video sitesini sölersen çok mutlu olurum...

kwnchh

Üye
Telefon dili otomatik olduğu zaman evet Cumartesi Türkçe değil İngilizce olarak gözüküyor. Ancak telefon dilini Türkçe yaparsanız düzeleceğini görürsünüz.

bayce

Üye
Telefon dili otomatik olduğu zaman evet Cumartesi Türkçe değil İngilizce olarak gözüküyor. Ancak telefon dilini Türkçe yaparsanız düzeleceğini görürsünüz.

Denedim ama birşey değişedi ??

denedim ama birşey olmadıı

b3dirhan

Üye
video izLemek için youtube'un kendi Linki teLefonda kayıtLı zatenn.. Ve ben istediğim videoyu izLeyebiLiorm.. Youtube Türkiye'de kapaLı oLduqu için bazı qünLer hata verio ama qeneLde açıLıo.. Şarj oLayıda her akşam wifi kuLLanıorm ve çok müzik dinLememe raqmen iki qün qidio..

samsung wifi yerine nokia 5530 al aynı fiyat

kwnchh

Üye
samsung wifi yerine nokia 5530 al aynı fiyat

aynı fiyat mı?

KDV Dahil 509,89 TL
yazıyor bir çok sitede (fiyat değişse bile 10Lira belki düşüyor.)

he birde Nokia dokunmatik konusunda Samsung'a nazaran epey geride..

zaferizm

Üye
5530un dokunmatiği stardan daha iyidir çok çok kaliteli bir telefon bende 5800 var ama 5530 uda kullandım sana nokia öneririm arkadaşım 100 lıra fark ver ve gpsin tadını çıkar starda hoş telefon ama nokiadan öğreneceği cok seyler var.bi kere sybian gibi işletim sistemi var bu sitede biraz bakınırsan yer gök symbian programı ,oyunu dolu telefondan kesinlikle sıkılamazsın ... iyi düşün 400 ü verecesın zaten 100 daha ver

5800 ı daha cok öneririm + olarak 3gde var yeni 40.0.005 güncellemesi ile mukemmel oluyor telefon araların 20 tl fark var...

bayce

Üye

wifi ile nası video izliosn ya?? ben girdğimde gayet yasak yazısı çıkıo :/

kwnchh

Üye

Symbian işletim sistemi konusunda eyvallah haklısın ve bir çok mesajımda da Samsung'un bu eksikliğine dair yanı sıra Java tabanlı çalışmasına dair mesajım olmuştur ancak tekrar söylüyorum Nokia'nın hiç bir cihazı dokunmatik ekran konusunda Samsung'dan önce gelemez. Bu arada dediğin cihazı kullanmadım ama 5800'ı epeyce teste tabii tuttum ve birde 2 yıldır birlikte iş yaptığım adam aynı zamanda Kocaeli'de telefonculuk işiyle meşgul (o da Samsung - Nokia kıyaslamasında aynı fikirde)

he birde 100 lira çok ufak bir rakam değil,zira bu rakam ile alınabilecek cihazlar da var..