DirtyNiqqa
Üye
-
Konu Sahibi
-
kanka on numara telefon ben kullanıyorumçgördügüm bazı hataları var ama pek sık yapmıor.mesela fazla kasınca kendini kapatıp acıyor 1 ay içinde 7 kez karsılaştım) bazen resimlerde gezerken donma yapıo onun dışında dört dörtlük telefon
çok kasınca reset atıyo netten video izlemek diye birşey yok wireless ve şarj iyi bide cumartesi günleri tarihte cmt. deil sat yazıo :/
nasıl yani cmt falan anlamadım ?
wi-fi ile baglanıp cepten video isleyebilirsin bilmiorum adres vermek reklama girermi eger özelden ulaşırsan sana video adresini yollayabilirim.önce ön bellege yukluyo ve izletio ben çok isledim
Telefon dili otomatik olduğu zaman evet Cumartesi Türkçe değil İngilizce olarak gözüküyor. Ancak telefon dilini Türkçe yaparsanız düzeleceğini görürsünüz.
Telefon dili otomatik olduğu zaman evet Cumartesi Türkçe değil İngilizce olarak gözüküyor. Ancak telefon dilini Türkçe yaparsanız düzeleceğini görürsünüz.
Denedim ama birşey değişedi ??
--------------- Ekleme ---------------
denedim ama birşey olmadıı
samsung wifi yerine nokia 5530 al aynı fiyat
video izLemek için youtube'un kendi Linki teLefonda kayıtLı zatenn.. Ve ben istediğim videoyu izLeyebiLiorm.. Youtube Türkiye'de kapaLı oLduqu için bazı qünLer hata verio ama qeneLde açıLıo.. Şarj oLayıda her akşam wifi kuLLanıorm ve çok müzik dinLememe raqmen iki qün qidio..
5530un dokunmatiği stardan daha iyidir çok çok kaliteli bir telefon bende 5800 var ama 5530 uda kullandım sana nokia öneririm arkadaşım 100 lıra fark ver ve gpsin tadını çıkar starda hoş telefon ama nokiadan öğreneceği cok seyler var.bi kere sybian gibi işletim sistemi var bu sitede biraz bakınırsan yer gök symbian programı ,oyunu dolu telefondan kesinlikle sıkılamazsın ... iyi düşün 400 ü verecesın zaten 100 daha ver
--------------- Ekleme ---------------
5800 ı daha cok öneririm + olarak 3gde var yeni 40.0.005 güncellemesi ile mukemmel oluyor telefon araların 20 tl fark var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?