Samsung Star Wifi Kablosuz Bağlanma Sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

knife130

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Kablosuz Bağlanma Sorunu!
Herkese İyi Günler / İyi Akşamlar...

(K.bakmayın belki daha önce bununla ilgili sorun yaşayıp konu açan vardır ! )kafayı delirttirdi beni dün aldım teli alır almaz biraz abimle kurcaladım ve wifi ile bağlanıyodum şimdi tekrar deniyorum kablosuz netimi adını seçiyorum "ONAY BAŞARISIZ" Yazısı Çıkıyor şifreyi falanda daha önceden girmiştim ama bitürlü çözemedim sinirimi bozdu

Acil cvp verirseniz çok mutlu olurum.

diğer konuları araştırdım onlarda AP yanıt vermiyor yazıyor ama benim sorun farklı sanırsam
TEŞEKKÜRLER:::

SAINT1

SAINT1

Üye
Eğer modeme yeteri kadar yakınsan yinede bağlanmıyorsa sorunu çözmen için Modemi resetlemen gerekebilir.

knife130

Üye
    Konu Sahibi
modem dibimle evde ama bağlandım daha önce ???

--------------- Ekleme ---------------

Tamam beyler sorunu cozdm sanirm baglanti kesildi diye bi hata alirsnz teli kapatip tekrar acn bende oldu suan teldn griyorm bu arada star wifide sorun yasayn cok kisi var daha kolay hic sorun cikarmadan bhlansaydi keske arada ckartiyor

--------------- Ekleme ---------------

Eğer modeme yeteri kadar yakınsan yinede bağlanmıyorsa sorunu çözmen için Modemi resetlemen gerekebilir.

Saol dostm bu arada sende sorun yasiyomsn?

brits

Üye
tam bır haftadır uğrasıyorum ama bır turlu yapamadım su wifi işini gercekten çıldırmak üzereyim:vur... herseyı yaptım ayarları falan aynı dediğinis gıbı ama ap yanıt vermıyo diyo kendı internetıme bağlanıyorum ama olmuyo baska bırınınkını denedım o zaman da ap yanıt vermıyo dıyo llutfen yardımcı olunnn....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt