Samsung star'da wifi sorunu yaşıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuncberke09

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star'da wifi sorunu yaşıyorum.
arkadaşlar yeni samsung star wifi telefonundan aldım ve evimdeki kablosuz internette çalışcak mı diye deniyordum ancak 'onay başarısız' uyarısı çıkıyor ve telefonum internete girmiyor.Bu sorunu yaşayan veya çözüm yolunu bilen var mı ? lütfen acil yardım.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Modeme mi bağlanırken hata veriyor?? yoksa evde ağ kurup ona bağlanmaya çalışırken mi.??

maxIm4

maxIm4

Üye
dün aldım az öncede nete girdim, acaba sorun ne

Paragorn

Paragorn

Üye
Bu sorun bende de oluyor bazen modeme bağlanırken.Telefonu kapatıp açınca düzeliyor.Bu gidişle bozulacak çabucak.

geomatrici

Üye
bende aynı hatayı alıyorum anlamadım gitti. modemden şifreyi de kaldırdım denedim olmadı DNS başarısız diyor aynı hatayı alıp çözen varsa paylaşırsa sevinirim

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
arkadaşlar yeni samsung star wifi telefonundan aldım ve evimdeki kablosuz internette çalışcak mı diye deniyordum ancak 'onay başarısız' uyarısı çıkıyor ve telefonum internete girmiyor.Bu sorunu yaşayan veya çözüm yolunu bilen var mı ? lütfen acil yardım.

Wi-fi (koblosuz) bağlantınızda şifreleme var ise telefonda ilgili ayarları yapmış olmanız lazım.
Şifreleme olsada olmasada yaşanabilecek başka bir sorun ise ip çakışması.Bunun nedeni ise modeminizde ki DHCP sunucusunun ağınızda yer alan cihazlara ip adreslerini otomatik vermeyişinden kaynaklanıyor olabilir.Modeminizin ayar sayfasına ulaşıp modeme kablosuz erişen tüm cihazların ip adreslerinin farklı olduğundan emin olun.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
bende aynı hatayı alıyorum anlamadım gitti. modemden şifreyi de kaldırdım denedim olmadı DNS başarısız diyor aynı hatayı alıp çözen varsa paylaşırsa sevinirim

onay başarısız hatasını genellikle yanlış girince veriyor yada yaptığın şifreleme türünü telefon desteklemiyor olabilir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt