Samsung star wifi internete giriyorum ama TL ' m gitmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

younGirL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star wifi internete giriyorum ama TL ' m gitmiyor ?
Deminden beri internete giriyorum samsung star wifi ile kablosuz internet kullanmadan edge ışığı filen yanıyor ama TL'm gitmiyor . 0.30 TL vardı hala öyle 20 dk filen geçti hep aynı neden böyle oluyor acaba ?

şimdide kullanılan bilmem kaç kilobayt tutar 0 tl yazdı Allah Allah.......

• Beğen
Tepkiler: karabekir331 ve SavinMe

kayhanozcakici

Üye
bedava kota vermişlerdir :)

Paranoya

Paranoya

Üye
Deminden beri internete giriyorum samsung star wifi ile kablosuz internet kullanmadan edge ışığı filen yanıyor ama TL'm gitmiyor . 0.30 TL vardı hala öyle 20 dk filen geçti hep aynı neden böyle oluyor acaba ?

şimdide kullanılan bilmem kaç kilobayt tutar 0 tl yazdı Allah Allah.......

Hattın Vodafoneymiş sakın girme eğer şimdi telefondan girdiysen hemen çık Vodafone biraz saçma bu konuda banada aynısı oldu giriyorum internete kontör almıyor sonra birden kesiyor kontörleri . :oke:

younGirL

Üye
    Konu Sahibi
peki bedava kota verdilerse nereden öğrenebilirim kalan miktarı ?

--------------- Ekleme ---------------

Hattın Vodafoneymiş sakın girme eğer şimdi telefondan girdiysen hemen çık Vodafone biraz saçma bu konuda banada aynısı oldu giriyorum internete kontör almıyor sonra birden kesiyor kontörleri . :oke:

yok yeni hat aldım ben bir hafta önce şimdi turkcell acaba böyle bedava internet filen kampanyası mı var ki ?

Paranoya

Paranoya

Üye
peki bedava kota verdilerse nereden öğrenebilirim kalan miktarı ?

--------------- Ekleme ---------------

yok yeni hat aldım ben bir hafta önce şimdi turkcell acaba böyle bedava internet filen kampanyası mı var ki ?

Bilemiyorum valla , ama yinede tavsiye etmem . :oke:

younGirL

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler.

SAINT1

SAINT1

Üye
Bencede fazla takılma nette birden kontör 0'ın altına iner.

scorpidos

scorpidos

Üye
Turkcell'in yeni hat alanlara 1 ay deneme kampanyası var diye biliyorum. 100 MB kota veriyorlardı. Kota sorgulamak için de Kalan yazıp 2260 a mesaj atman gerekiyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt