Samsung Star Wifi Hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JavaStar

JavaStar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Hakkında.
Arkadaşlar yeni samsung star wifi aldım 2 gün önce fakat benim 2 tane sorunum var.Şimdi öncelikle 1.sorunum wifi ile ilgili.Samsung starımda wifiyi açıp arama yapıyorum kablosuz ağıyı buluyorum şifresiz bağlan diyorum ardından liste gibi birşey çıkıyor kaydet diyorum sonra bağlan deyince.Bağlanılıyor diyo.Bağlantı kesildi diyo ve profillerden seçip girmeye çalışınca falan girmiyor.O listedeki seçeneklerden WPA falan kurcaladım fakat bu seferde bağlanılıyor diyor öyle kalıyor baya bekledim.Sorun o bağlantıdan da kaynaklanmıyor.Kardeşimle alışveriş merkezlerinde falan denedik her yerde aynı.

2.sorunum ise hatta sorun denemez istek.samsung star wifi için tam ekran sensörlü 3 boyutlu bir yarış oyunu istiyorum(2 boyutluda olabilir) bana paylaşırsanız çok sevinirim.Cevaplarınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu bilen arkadaşlar?

cacali123

Üye
ayarlardan tercihlere gir ordağa bulduğun ağa tıkla ok bide bir sürü oyun bulursan msj at

wnston03

wnston03

Üye
Arkadaşlar yeni samsung star wifi aldım 2 gün önce fakat benim 2 tane sorunum var.Şimdi öncelikle 1.sorunum wifi ile ilgili.Samsung starımda wifiyi açıp arama yapıyorum kablosuz ağıyı buluyorum z bağlan diyorum ardından liste gibi birşey çıkıyor kaydet diyorum sonra bağlan deyince.Bağlanılıyor diyo.Bağlantı kesildi diyo ve profillerden seçip girmeye çalışınca falan girmiyor.O listedeki seçeneklerden WPA falan kurcaladım fakat bu seferde bağlanılıyor diyor öyle kalıyor baya bekledim.Sorun o bağlantıdan da kaynaklanmıyor.Kardeşimle alışveriş merkezlerinde falan denedik her yerde aynı.

2.sorunum ise hatta sorun denemez istek.samsung star wifi için tam ekran sensörlü 3 boyutlu bir yarış oyunu istiyorum(2 boyutluda olabilir) bana paylaşırsanız çok sevinirim.Cevaplarınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu bilen arkadaşlar?
3D sensorlu oyunları java desteklemiyo
+
wifi sorunu ise modeminin cdsinden kurup ayarları yapıcaksın şifreni fln ondan sonra telden aratıp bulup şifreyi fln giriceksin baglanır tarayıcı profillerindende modemi sectinmi tmmdr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt