samsung star wifi facebooktaki oyunlar oynanabiliyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozge0293

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wifi facebooktaki oyunlar oynanabiliyor mu?
arkadaşlar bu bnm için çok önemli bi özellik telefonu bikaç gün sona almayı dşünüyorum ama bu özelliği mrk ediyorum. facebooka fln girip farmville gibi oyunları oynayablir miyiz?

Samsungsever

Üye
Arkadaşım bende S5603 Preston var oynayamıyorum Video'lar izliyorum fakat oyunlar hakkında bir bilgim yok

SAINT1

SAINT1

Üye
Malesef öyle bir telefon yada pda piyasada yoktur heralde.

halukccc

halukccc

Üye
bende zannetmiyorum kardeşim ama en azından video izleyebiliyosun tabi kontorune guveniosan :D yada paketin varsa

0flumafia

Üye
internetten videoları nasıl izliyorsunuz ben açtığım zamn flash pleayer simgesi çıkıyor ve açmıyor

smt.90

Üye
bende wifisizi var videolar gözükmüor internet paketi var ayrıca chat saten yapamıosun facebook ta oyunda oynanmaz

muratgs777

Üye
arkadaslar vıdeo nasıl izlyonuz anlata bılecek varmı

asdasd212

Üye
gerçekten acilll lazım video nasıl izlenio

ozge0293

Üye
    Konu Sahibi
ya evet bnde video izleyemiorm:S videolar hatta hiç gözükmüo bile sadece başlıklarını görüyorum

kwnchh

kwnchh

Üye
Hocam sen ne ettin ya,Facebook oyunları oynansa bile kullanıcıya işkence olur bu :)

Düşünsene Restaurant City oynuyorsun ve düzenleme yapacaksın,hadi buyur yap gözün yiyorsa ya da Farmville oyna bakalım hasatı topla ya da Happy Aquarium'da balıkları yemle..

Söylediğin şeye şu ana dek izin vermiş tek ciha var (en azından ben tek cihaz var diye biliyorum ve öyle gördüm), o da I-Phone.

Bu arada video konusunda şikayeti olan arkadaşlar,cihazın kendi tarayıcısıyla zaten Youtube açılmaz (mahkeme kararı ile erişim engeli ibaresini görürsünüz),Youtube dışı sitelerde ise bahsettiğiniz gibi Flash Player sorunu yaşarsınız. Ancak bunu Bolt Browser ile aşabilirsiniz (videoları izleyebiliyorsunuz en azından). Ancak internette video izlemeye çalışmanızı tavsiye etmiyorum,zira görüntü iyi güzel eyvallah ama kulaklık takmadığınız sürece ses konusunda epeyce şaşkınlığa uğrarsınız videolarda (sadece internette geçerli bu :))

Ancak videoları kulaklık takıp izlerim ben derseniz Bolt Browser için buyrun link :

cangonzales

Üye
neden inmiyor linlkler bi yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş tşk ederim linkler içinde bende yine videolar acılmadı bi yardımcı olursan sevinirim ..

SAINT1

SAINT1

Üye
Opera mini5 ile de videoları seyredebilirsiniz hemde tam ekran telefonun kendi player'ın da.
facebook'da muhabbet edebilirsiniz.bunun için mozat'ı yüklemeniz gerekir.getjar.com'da bahsettiğim programları bulabilirsiniz.Operamini 5'i orada bulamazsanız opera.com'a girmeniz yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt