Samsung Star Wifi Facebook Da Sohbet Etmek.

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Facebook Da Sohbet Etmek.
S.a Beyler Benim Telefon Samsung Star Wifi. Ben facebook a girdiğim zaman karşımdakilerle sohbet etmek istiyorum ama olmuyor.
Bolt Browseri kullanıyorum,mesaj yeri geliyor ama yollayamıyorum.? bunun bir çözümü varmı.?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sorunu Çözdüm Ebudy de Facebook sohbet özelliği varmış kurcalayarak buldum..
ama bir eksisi var faceyi ayrı bi sekmede göstermiyor msn ile face açık olursa ikiside aynı sekmede gösteriyor..

• Beğen
Tepkiler: ege970

9halid6

Üye
kardeş facede bişi yazmak istiyorsan mesajını yazdıktan sonra ok orada mavi bir şey çıkar onada ok de orada submit yazar ona bas o gönderir

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Yöntem İçin Teşekkürler

Mesaj; ahmetyavuz tarafından (03.03.2010 Saat 16:05:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Çözüldü :)

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
YADA EBUDDY'NİN SON VERSİYONU VAR ONDADA FACE'DEN MESAJ YAZABİLİR VE İLETİLERİ RSS OKUYUCU GİBİ GÖREBİLİRSİN BEN ONU KULLANIORUM VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ TAVSİYE EDERİM :oke:

WERSER

WERSER

Üye
YADA EBUDDY'NİN SON VERSİYONU VAR ONDADA FACE'DEN MESAJ YAZABİLİR VE İLETİLERİ RSS OKUYUCU GİBİ GÖREBİLİRSİN BEN ONU KULLANIORUM VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ TAVSİYE EDERİM :oke:
ebuddy nin son versiyon linkini alabilirmiyim biliyorsan?

mert onur

Üye
saolo

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
    Konu Sahibi
telefonda kolaylık oluyor :) msn facebook gibi felan :)

bmulayim

Üye
Ben bu telefonu daha yeni aldımm facebook'a girmiyor hata veriyor.. Sebebi nedir acaba? Şimdiden tşk ederim.

sessiz_cocuk

Üye
ebudy dışında parlingo da aynı işlemi yapıyor alternatif olsun diye yazdın :p

mersad

mersad

Üye
Arkadaşlar Nimbuz die Bi program var aynı anda hem facebook sohbet sayfası acılıyor hemde msn sohbet penceresi acılıyor size onu önerebilirim :) sadece sohbet içindir.

karacan69

Üye
sa para gitmeyeni warmı

seyma98

Üye
ben internet sayfalarında geziyorum facebook sayfasınada giriyorum adres şifre yazıyorum fakat ilk önce oturum açmalısınız diyor ne oturumundan bahsediyor..