Samsung Star Widgetleri MAXİCEPTE İLK !

Sponsorlu Bağlantılar

yctopal

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , sağolasın .

opelvolki

Üye
bendede yüklenmedi tıkladım beyaz ekran cıktı sonra res attı yinede emege sağlık teşekkürler

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
firmwareden dolayı öyle oluyor güncel bir firmware yüklemelisiniz.

hrn_07

hrn_07

Üye
hep reset atıyor :ağlarım:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
firmware sürümünden dolayı , daha yeni bir firmware yüklemelisin.

BrinqMeToLiFe

BrinqMeToLiFe

Üye
Çoo..ok teşekkürler..! Gerçekten de süper bir paylaşım.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim .

FenaForum

Üye
Aynen bendede resetliyor tel kendi kendine :D

kutayxx

Üye
çok teşekkürler umarım olur (olucağı ihtimali sanırım %98 :D):evet::evet:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim .

kutayxx

Üye
Malesef olmadı :D .Dediğin qibi yeni fw yüklemem gerekiyor.Peki bunu kendi PC'mden bulabilirmiyim yoksa mutlaka servisemi göndericem ? (Eğer işe yarayan ve Türkçe bir firmware bulursan forum paylaşırsın umarım :d:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
forumda Şubat 2010 firmwaresi var sorunsuz bi şekilde widgetler yükleniyor ve javada çalışıyor onu denemelisin :oke:

• Beğen
Tepkiler: freejimbi
ceronimo04

ceronimo04

Üye
Eğer ki sorun alıyorsanız telefonun yazılımını güncelleyin. Yeni yazılımı çıktı. Belki bunu yapan arkadaşta da yeni yazılım yüklüdür ve hata almıyordur. Birde bu yolu deneyin arkadaşlar..

gsgsgs125

Üye
Arkadaşım İnan olmadı ya :S html dosyasına tıklıyorum yüklüyor bomboş sayfa çıkıyor kitlenip telefon kendine res atıyor :S ... yapamadım yardım edebilirmisin :S
Gerçekten de öyle oluyor..

oconner__

oconner__

Üye
saolsınn

CoDeYs

CoDeYs

Üye
eline saglık..

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Telefon ilk aldığım günkü gibi,yeni fw falan yok ama widgetlar bende çalıştı.Sağolasın.Ama o kadar kullanışlı değil.Sadece telefona iPhone görünümü katıyor.Buda harıl harıl tema arayanlar için iyi olabilir belki.Şöyle Wi-Fi,Bluetooth widgetları olsa kullanış bakımından süper olur.

kaya_dem

Üye
öncelikle eline saglık arkadaşım. ama benimki de sorun çıkardı boş ekran çıkıyor ve resetleniyor eger bir çözüm bulabilirsen drvinirim sana zahmet..

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
dostum firmware sürümün eski olduğu için yüklenmiyor :oke: daha yeni bir firmware yükle o zaman sorunsuz bir şekilde yüklenir :oke:

Üst Alt