Samsung Star Widgetleri MAXİCEPTE İLK !

Sponsorlu Bağlantılar

yetimoburock

Üye
arkadaşlar bendede var face ye giriom 2 dakka sonra reset atıo nie acaba:hmmm

oxy.gen

Üye
Abi tel reset atıyor. bir zahmet ilgilenen olur mu ?

davutcankrks

davutcankrks

Üye
nette arayın beyler emre(konutu yapan kişi:d) samsung star (wifisız) kullanıyor ve büyük ihtimalle wifi lıda çalışmıyor bende denedim olmadı emre arkadaşımızn yapabileceği bişey yok galiba.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
sonunda birisi anladı beni zaten alıntı dedim ama ben denedim çalışıyor

mhmttg

Üye
ewt benimkide wifili resetlior kendini

ERENESER

Üye
Ben de samsung star kullanıyorum wifi değil ama benimkide reset çekti kuzenimin telefonun da denedim onunkinde çalıştı

davutcankrks

davutcankrks

Üye
fw farkımı acaba her telde

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle çünkü bende önceden aralık 2009 versiyonu vardı sonra tel.i garantiye yolladım daha eski fimware yüklemişler şimdi sizdeki sorun bendede aynı şekilde telefon reset atıyo önceden çalıştırıyordu .

davutcankrks

davutcankrks

Üye
servise versek yeni fw yüklerlermi

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
L700 e olur mu bu?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet servis yeni fw yüklüyor ücretsiz olarak .

--------------- Ekleme ---------------

L700e olmaz .

co.dalton.9

Üye
bendede reset atıo bi çözümü yok mu?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir firmware yüklersen sorun ortadan kalkıyor .

djbreaky

Üye
daha cok istioruzz :D

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
intette çok var rus sitelerinde bulabilirsiniz .

blnt0147

Üye
Samsung Star wifi alalı 2 gün oldu..kurcalıyorum sürekli..bu widget olayında içinden çıkamadığım bir durum var..telefonda solundan ortaya çıkan widget menüsünde işime yaramayanları kaldırdım lakin o listede "alarm" simgesini bir türlü kaldıramadım..Yine aynı yerde widgetleri kendi kullanım sıklığına göre sıra ile dizmek istiyorum (saat-wifi-mesaj-oyun-radyo gibi) ama sıralamayı yaptıktan sonra sabit kalmıyor...simgeler tekrar eski yerine geliyor..bu sıralamayı sabitlemem mümkün değilmi??

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
bazıları hiç kalkmıyor mesela müzik radyo alarm gibi hepsini kaldırsan bile bi kaç tanesi hep orda duruyor dediğim gibi alrmda bunlardan biri .

davutcankrks

davutcankrks

Üye
bnde yükleniyor sürümğ yükselttim de içerik yok diyo bi tek saat yüklendi

SAINT1

SAINT1

Üye
Emre senin telefonun modeli ney.bende 5233w var daha öncede denemiştim bunları başka yerde bulmuştum çalışmadı.Şimdide iphone hariç diğerlerinin hepsinde reset atıyor.iphone'da da boş sayfa çıkıyor.
sende 5233a falanmı var.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
İlk başta samsung star s5233a sürümü vardı sonra firmware yükledim 5230 avrupa sürümü kullanıyorum hemde türkçe ve çok memnunum ancak menüde sekme olayı yok yeni bi firmware nisan 2010 olması lazım oyunun yüklenme şekli bile bi başka ve bütün widgetler sorunsuz yükleniyor .

Üst Alt