Samsung Star Wi-Fi mi ? Yoksa Samsung Star Tv mi ? YARDIM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperdd

alperdd

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wi-Fi mi ? Yoksa Samsung Star Tv mi ? YARDIM !!!
arkadaşlar ben samsung star modelinde telefon alacağım ben star tv die düşünüodum ama bazı tanıdıklarım star wi fi al dedi bende kararsız kaldım ikiside güzel telefon birsinde tv diğerinde wifi var arada 40 melyon :D fark var sizce ne aliyim görüşlerinizi bekliyorum yardım !!!

55oqz55

Üye
bn daha 2 gn önce wwifi aldım tv her yerde ızlrsın bnce wifi al bedavdn msn facebook fln gırebılıyosn

SAINT1

SAINT1

Üye
wi-fi al

sharmrock

sharmrock

Üye
bencede wifi al mobil tv var zaten

9halid6

Üye
bencede wifi al çünkü 5-6 ay kullanıyorum gayet guzel ama wifide telefonuna firefox ve bolt yükle firefix daha iyi ( sitelerde) bolt ise video izlememize yardımcı oluyor ...

4atliam1

Üye
wifi aldım uçuorum

SAINT1

SAINT1

Üye
Bak Wi-Fi alan uçuyor ona göre yanee :D

Pianist07

Pianist07

Üye
Wi-Fi al zaten onunla tv izleyebiliyorsun internetten :)

alperdd

alperdd

Üye
    Konu Sahibi
saolun hepinize teşekkür ediyorum . ilk başta tv alcaktım ama iyiki buraya yazmışım artık Wi-Fi alacam tşk. :D
burada benide güldürdün haa xD Bak Wi-Fi alan uçuyor ona göre yanee :D

utrec

Üye
star alma bence para/faydada kesinlikle alnicak bisi degil bence samsung galaxy s al eski olan ama sıfırı 500 tl en pahalisi
ve istedigin her sey var wifi den android isletim sistemi 5.0 mp kamera otomatik odaklama led ekran 3.4 inc ekran ve multi touch ekran

--------------- Ekleme ---------------

alma star eski galaxy s al

--------------- Ekleme ---------------

karındaş star alma kendi kurtar abi çok kötü bir telefon abi ya bekle para biriktirip iyi bişi al yada aynı fiyata i7500 galaxy s al star gerek ekranıyla gerek özellikleri ile çok kötü bir telefon

123kn456

123kn456

Üye
wifi yi alan uçuyor xD

ismail26es

Üye
bence hıc biri pısman olursun alma

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Ben Wi-Fi Kullanıyorum. Aralarında ki Fark Wi-Fi Özelliği Olması. 40 Tl Fazla Verip Wi-Fi Al.
Bir de Önemli Bir Kısa Not Söyleyemem Gerekirse Wi-Fi' nin Kamerası Daha Güzel ve Çözünürlüğü Daha Güzel...

didyou

Üye
İhtiyacına göre belirlersin.Eğer Wifi ile nete girmeyi planlıyorsan Wifi'lısını al,yok ben TV izlemeyi seviyorum diyorsan TV'lisini al.Ama sen hangisinden alırsın dersen Wifi tercihimdir.Aslında paran varsa Star'a hiç bakma ama sadece Star alacak miktarda para varsa Wifi'lısını al.

by-pass

Üye
ARkadas benden tavsıye java ısletım sıstemı alma bak bız androıd ıstıoz ama nerdee :D ıyıce arastır

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
tabiki de wifi tv yi nasıl olsa mobil tv den izlersin ama bir miktar ücretle :ehe

eonder87

Üye
selam arkadaşlar elimde star tv var ama uygulama yada oyun yükleyemiyorum diger starlardaki gibi degil sanırım oyun program atma olayı hafıza kartına jar jad dosyalarını attım ama banamısın demedi...

1234safa

Üye
ama kardeş wi-fi her yerde var mı onu da bi göz önünde bulundur.aradaki fark bence tv yi tercih etmen için yeterli(fiyat olarak).tabi evde wi-fi varsa kullanabilirsin.ben hepsiburadadan aldım inş 2-3 güne gelir ama evde wi-fi değil kablolu net var.kiliste de wi-fi olan kafe bi tane var yani 40 yılda bir :).tv benm tercihim ama sen nasıl istersen onu al

spacesyng

spacesyng

Üye
sonuna kadar WİFİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt