samsung star wi-fi bağlanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Cikladayi

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wi-fi bağlanma sorunu
s5233w kullanıyorum ve wi-fi kulannmak istediğimde modemi seçip doğru şifreyi yazıyorum ama '' AP yanıt vermiyor '' hatsı veriyor çözüm nedir acaba ?

yusuf516

Üye
arkadaşım benim bağlandığım şekilde anlatayım önce uygulamalardan wi-fi yi aç sonra ara de bulduğun ağın üzerine tıkla bağlan-ekle-ayrıntılar yazar sen ekle de şifreyi yaz sonra tarayıcı ayarlarında tarayıcı profilinden ağını işaretle daha sonra uygulamalardan wi-fi ye gel ve ağına bağlan de bağlanacaktır..

SAINT1

SAINT1

Üye
ap yanıt vermiyor diyorsa modemden uzaklaşmışsın demektir.

pisleak

Üye
arkadaslar gırıorm bn onaylanmadı dıo ndn sıfre yanls olsa laptop gırmez bılen varmı?

ayaz.87

Üye
slm arkadaşlar samsung star wifi ile evdeki modemden bağlantıyı kurdum ağı da ekledim wifi de evdeki ağı gösteriyor bağlan dediğimde şu anda bağlı diyor daha sonra google dan searc a giriyorum ya da facebook a yaa hizmete erişilemiyor diyor ya da talep zaman aşımı diyor wifi açık çünkü ekranın üzerinde yeşil ışık yanıyor fakat bir türlü söylediğim sayfalara bağlanmıyor cep telefonuyla modem aynı odada olduğu halde acil yardım istiyorum lütfen teşekkürler :)

asilist

Üye
arkadslar tarayıcı profılınden baglanıcagınız modemı secerseniz hıc bi sorun olmaz ;)

fahri starwifi

Üye
arkaaslar dediklerınızı uyguladım ama baglan dedıgım zamn onaylanmadı dıyor bana bır yol gosterın arkadaslar

bilo9501

Üye
ARKADAŞIM. ŞİMDİ TARAYICIYI > AYARLAR > TARAYICI PROFİLLERİ > AĞ ADINI SEÇ (eper ağ adın yoksa sağ altta Wİ-Fİ ara var ona tıkla ağını bul) DAHA SONRA >AĞINI ADININ YANINDA ŞU İŞARET VAR ">>" ONA TIKLA ARODAN AĞ ŞİFRESİNİ BUL YAZ SONRA WİFİ YE TEKRAR GİR ORADA BAĞLAN DE OLUCAKTIR.

penguinn

Üye
ben de aynı sorunla karşılaşmaktaydım. tarayıcı önbelleğini temizlemek ve telefonu kapatıp açmak gibi bir çözüm bulmuş durumdayım..

kalmadd

Üye
samsung i 8910 hd ile nete baglanıyorum sorun yok... nette gezınmeye ara verıp bellı sure sona yıne bı sayfayı tıklarsam baglantı tekrar kuruluyor ..yanı kopmus oluyorum...bu normal mı ... normal deılsede neden olabılır? tsk ler..

husopa

Üye
öncelikle yapmanız gereken her farklı wireless' a girmeye çalıştığında önce ekle (varsa koduni girerek) sonra bu eklediğin wireless ler
1.uygulama ayarları -> tarayıcı profilleri'nde birikecek yine aynı şekilde
2.uyg. ayarları -> medya oynatıcı-> VOD ayarlarında birikecek yine aynı şekilde
3.Uygulamalar ->oyunlar ve daha fazlası->diğer-> bağlantılar ' da birikecek bu üç yerden de gireceğin wireless'i seçersen ve hiç bir dns ile oynamazsan yani (208.67.222.222 vs.) ve tüm bunlardan sonra bağlanırsan sorunsuz bi şekilde nete girecektir ayrıca bolt veya opera mini de ''bu uygulama ücret gerektirecektir'' falan gibi bir hatayla karşılaşanlar varsa ve wireless ile bağlı olduğunuz halde edge'den girmeye çalışıyorsa tek yapmanız gereken 3. seçeneği uygulamak yani avea/turkcell/vodafone gprs seçeneğinden kurtulmak ve bağlanacağın wireless'i seçmek böylece kontörünüz gitmemiş olur

aposlar

Üye
arkadaşlar ben im telefonum samsung star gts 5233w bi türlü şifreli ağlara bağlanamıyorm arkadaşım şifresini veriyor yazıyorum ağ şifresi yerine yine olmuyor ya ağ kesildi diyor ya bağlanıyor diyor donuyor ya da bağlantı kesildi diyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun

rrr123a

Üye
Slm arkadaşlar bu konu da yardım acil bekliyorum odamda airties modemim var wlan ayarlarını önceden kapamıstım şuan açık star wifi aldım daha bugün araştırmadığım yer kalmadı tel i açıorum uygulamalar wifi ara modemimi buluyorum yanlız üstünde kilit işareti var simgenin oraya basıp ekle diorum şifremi giriyorum kaydediyorum sonra tarayacı tarayıcı profiline giriyorum.benim ağımı seçili yapıyorum sonra uygulamalardan widi ye giriyorum benim ağı ma tıklayıp bağlan dediğimde Onay başarısız ! diyor ben normal star alıcaktım fakat wifi için 50 lira daha verdim ama bir türlü çalıştıramadım yapmam gereken nedir sorun nerde cevap alabilirsem çookk sevinicem .. şimdiden teşekkür ederim

ahmetmemi

Üye
ya ben wifi yi açıyorum ara diyorum ''''HİÇ Wİ-Fİ AP BULUNAMADI'''''' diyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen

seyma98

Üye
ben wifi ile bağlanıyorum bütün internet sayfalarına giriyorum fakat facebooka girdiğimde adresimi şifremi yazıyorum öncelikle oturum açmalısınız diyor ne anlama geliyo anlamadım oturum açmak nedir nolur arkadaslar yardım edin hea size bi iyilik yapayım..eğer teliniz samsung star wifi ise internete şöle bağlanabilirsiniz..:
Menü> Uygulamalar> Oyunlar Ve Daha Fazlasına Girin... Orda Diğere Girin..Bağlantılar Yazıyor Ona Tıklayın..Ve Wifi İle Bağlandığınız Ağın Adını Seçin.. Sonra internete bağlanın...
yardımcı olun bu iyilik karşılığında.

Üst Alt