Samsung Star ve Nokia 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GANG BANG

GANG BANG

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star ve Nokia 5800
Samsung Star ve Nokia 5800 bu 2 telefon arasında kararsız kaldım.Öncelikle aradığım özellikleri söyliyim.

1)Alıcam telefonu en az 2 yıl kullanıcam bu yüzden dayanıklı olması önemli.
2)Çok mesaj yazan,sürekli arama yapan biri değilim.
3)Telefonda daha çok oyun oynama,müzük dinleme,ya da internete gibi özelliklerini kullanıcam.

Bu telefonlardan her 2sini ya da birini kullanmış olanların yorumlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

karkarkara

Üye
Cevabı kendin veriyorsun yazdıklarınla 5800 almalısın ikisinide kullandım hatta kinetic scrolling olan versiyonu yüklü iken ve daha eski sürümü yüklü iken star da kullandım 5800 var şuanda bence ki starlarda wi-fi de problem vardı benim kullandığımda ayrıca 3.5mm kulaklık girişi yok samsungun dandik kulaklığına mahkumsun oyun için pek kıyaslama yapamam oynanabilirlik konusunda oyun oynamıyorum çünkü ama symbian ın sis desteğini ve hd oyunlardaki ağarlığını es geçemem kısaca 5800 almalısın her haliyle ağır basar fiyatından da belli zaten...

ForGer

ForGer

Üye
Arkadaşım ben 15 tatilde 450 liraya star wifi aldım ama bin pişman oldum ne internetten video izleye bilirsin nede adam gibi oyun veye program atabilirsin şuan nokia 5800 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim!

Ama durumun iyi 2-3 ay sonra telefon değiştirebilirim diyorsan samsung al! :D

futbol123

futbol123

Üye
5800 tabiki star java 5800 a yüzlerce program yüklersin

GANG BANG

GANG BANG

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.çok saolun.

alpdsi

alpdsi

Üye
Kesinlikle 5800 al derim Samsung Star Wifi beş para etmez bir telefon adı Wifi internet adına hiçbirşey yok

scuf

scuf

Üye
samsung starın 5800 a göre tek üstün yanı tasarım olarak daha ince ve zarif olması onun dışında özellik olarak 5800 10 a katlar samsungu.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
5800 .

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
5800 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt