Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

efe_ogu

Üye
çok saol yüzbaşım

the_tavuk

Üye
tek kelimeyle harika bu yazı tüm samsung star kullanıcılarının işine yarar bence. emeğine sağlık.

memocaptan

Üye
s5233w e posta ayarlarını yapıyorum ama olmuyor face resim atmak için hangisii yapmalıyım gmail * hotmail*live* ?? ayarları yaptığımda ise bağlnatı başarısız diyor ne yapmalıyım

hsn76

Üye
arkdşlar bn samsung star wifi aldm ama netten video izleyemyrm..bolt we operayıda denedm olmadı nolur yardm edn

SAINT1

SAINT1

Üye
çok saol yüzbaşım
Önemli değil.:oke:

s5233w e posta ayarlarını yapıyorum ama olmuyor face resim atmak için hangisii yapmalıyım gmail * hotmail*live* ?? ayarları yaptığımda ise bağlnatı başarısız diyor ne yapmalıyım
mozat diye bir program var onunla istediğin mail hesabından mail atabilirsin ama resim oluyormuydu acep onu denemedim.

arkdşlar bn samsung star wifi aldm ama netten video izleyemyrm..bolt we operayıda denedm olmadı nolur yardm edn
youtube yada milliyet'e gir dene olarda izleyemezsen o zaman sorun var demektir.
Her siede izlenmiyor zaten.

evrossss3363

Üye
benmi bulmadım bilmiyorum ama Ege rar dosyasını açıtığımda parola istiyor ama ben parolayı bilmiyorum bilen varsa yardım pls

kivana

kivana

Üye
Bu arada

2) operanın kasmasını ıstemıyorsan
a) telefona flash at versyonunu guncelle... yada res at herseyı sıl çunku sen gormesende o oyunlar kısmında kilitli dosyalar kalıyor ve yavaslatıyor..
b) herseyı sıl oyunlardakı kılıtlı dosyalarla bırlıkte belkı yararı olur

10) kıvana bendede opera oyle.. ben o yuzden bolt kullanıyorum ne yaptıysam operayı hayata donduremedım

ben de tele format attım ... tüm proları sildim bi tek operayı kurdum ama hakgetire... yeni versiyonu yakın zamanda çıkar inş . bu arada opera ile face de video izlenebiliyor imiş ... daha doğrusu önce indiriyor sonra izlenebiliyor ama olsun ...

Bu arada henüz samsung pc studio ile yeni tanışma fırsatım oldu ... programı 2 kere güncelledim bi kendisini bi aygıtlar kısmını ... neyse güncellemelerimden sonra aygıtlar kısmında telefonumu görebildim dedim güncelleme olayını buradan yapayım fakat telefonumu seçtiğimde şöyle bir hata verdi ;

Bu aygıt desteklenmiyor.
Seçtiğiniz aygıt yazılım sürümü yükseltme işlevini desteklemiyor.

e bu pro güncelleme yetisine sahip değil mi şimdi anlayamadım !!! telefonumu güncelleyemedikten sonra bu pro ne işime yaricak benim :D telefon defterimi mi oturup da bilg a kaydedim şimdi :D

memocaptan

Üye
servis sağlayıcısı ne demek yada s5233w nin sevis sağlayıcısı ne :S ?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
1) SAINT Kardelşm Mozatla açamadıgın bir eposta oluyor.. windowslive.com bu hiçbir şekilde yapılamıyor cunku bu microsoft tarafından acıklanmamıs pop3 adresi bulunan tek adres safeway adı verılıyor yanı guvenlı yol önemlı kısıler kullanır bu adresi.. bana kalırsa guvenlıkle ılgısı yok ama öyle demısler o yuzdende pop3unu vermıyolar bızde gıremıyoruz :S anca yonlendırme yoluyla baska yere yonlendırıp mesela hotmail.coma.. ordan açabiliriz..

2) operanın o face vıdeolarını ındırme yoluda mort olcak görursunuz..

3) rar sıfresı konuda yazıyor..

KONU SABİTLENDİĞİ İÇİN BU KONUYU İPTAL EDİYORUM HER SORUNUNUZU O SABİT KONUYA YAZINIZ.. İYİ GÜNLER ..
SAINT KARDESİM TEK KONU DAHA KOLAY OLUCAK ILGILENMEK ICIN BENCE..
ANA KONU BURASIDIR:
http://www.maxicep.com/samsung/sams...hersey-burada-guncel-14-03-2010-a-322495.html

SAINT1

SAINT1

Üye
Ok o zaman öyle yapalım.Dediğin gibi çift konu dağalıyor biraz.
Bana zorla windows live hesabı açtıracaksınız yaaaa. :D
Kurcalayım biraz star'dan en rahat nasıl açıldığını buluruz heralde birşekilde.

nefrett001

nefrett001

Üye
üstadlar bi sorum olacak benimde 5233W pc de sekroniize işlemini yapamıyorum nedenini bilen var mı?
eşitleye tıladğımda desteklenmeyen eşitleme bilgileri silinir die bi yazı çıkıo. ardından tamam a tıkladığımda
'GT-S5233W içinden veri alınırken hata oluştu hareket açık veya kapalı olarak tamamlandı veya iptal edildi'
yazıo bunun anlamını bieln var mı yardımcı olursanız sevinirm
şimdiden teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

beyler nerlerdesniz ?

SAINT1

SAINT1

Üye
İmzamdaki yere tıklayıp.o bölüme yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

nefrett001

nefrett001

Üye
eyw. kardeşim tmm

svntrouble

Üye
5233w metin mesaj yazı boyutunu nasıl ayarlıyabilirim ?

Üst Alt