Samsung star tüm sorularınıza cevap...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star tüm sorularınıza cevap...
Arkadaşlar samsung star ile ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz...

serserikont

Üye
[h=1]Samsung SGH-S5233 Star msnde webcam olarak kullanabilmemiz için program var mı?nokia(symbian s60v3) telefonumda bunu yapabiliyorum mobiola ile..[/h]

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
evt var hatta bizim forumda var bi araştır eminim bulursun yada googleye sor :oke:

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun yaaa :ağlarım:

bvahapzade

Üye
bu telefon için uygulamarı ve programları bulamadım ayrıca nokia da 3 gp çevirip film seyredebiliyoruz bu telefonda birçok format denedik ama gene olmadı. teşekkürler...

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon için uygulamarı ve programları bulamadım ayrıca nokia da 3 gp çevirip film seyredebiliyoruz bu telefonda birçok format denedik ama gene olmadı. teşekkürler...

arkadaşım fforumumuzda ve googlede bol bol uygulama ve oyun var film izleme var arkadaşım telefonun samsung starsa http://www.maxicep.com/samsung/samsung-starda-ve-corbyde-film-izleme-resimli-anlatim-324752.html buyur burda anlatıyo çok kapsamlı şekilde EMEĞE SAYGII!

emrecx606

Üye
samsung star 2 aldım yeni ve mp4 oynatmıyor. yüksek çözünürlük diyor. bunu nasıl halledebilirim

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım belki converter ile halledebilirim pek bilgi vermemişsin biraz daha bilgi verir misin ne açmadı mesela

emrecx606

Üye
netten mp4 formatında video indirdim telefona attığım zmn desteklenmeyen çözünürlük dedi.

----------Eklendi @ 23:29:09 ---------- Yazıldı @ 23:28:15 ----------

bide benm telefon çağrıları otomatik açıyor ya biri beni aradığı zmn hemen kendi kendine açılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
birinciyi anlamadım ama kendi kendine açılıyorsa ya sorun vardır yada sen yanlış bi yere tıklamış olabilirsin
:oke:

quazer4

Üye
arkadaşlar samsung star telim var ama facebook tan nasıl yer belirtcegimi bilmiyorum. Bilen varsa bana yardımcı olur mu?

bigcity

Üye
telefonuma firmware yüklemeden önce oyunları yükleye biliyordum şuanda eski 5230 moduna getirdim ama telefon oyunları yüklemiyor desteklenmeyen dosya biçimi diyor nedenini ve çözümünüyazabilirmisin.

benmalo

Üye
hacı benim telin dokunmatiği kaydı 1.5 cm assadan algılıyo evde telrfoncuya götürmeden halledebilirmiyiz

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
bnce telefoncuya götür o iş karışık :D

arda22Cep

arda22Cep

Üye
Telefonuma firmware yükleyemiyorum.Port searcha basıyorum fakat telefonum gozukmuyor :S 2saat bekledim yinede yok :S

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
emrecx onu ayarlardan otomatik cevaplama kapat de

çanist

Üye
samsung star gt-5230 um var , facebook veya youtube dan video izleyemiyorum nasıl izleyebilirim

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
video izleme programı var forumumuzda ve firmware yüklemeyin %60 ihtimal bozuluyo benim bozuldu

BeTAErs

Üye
kardeş bana samsung star wifi telefonum için güzel sensörlü oyunlar bulurmusun lütfen:tşk:

oznuraltop

Üye
lütfen yardıım edin samsung star wifi aldım ben birşey yapmadım ama mesaj atamıyorum engelli diyor napmam gerek lütfen yardım edin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...