Samsung star süpper oyunlar başka yerde yokk

Konu Sahibi
2 günü geçti hala cvp veren olmadı ya telefonum samsung 5233 star ama nasıl yükleyecem bu younları acık acık anlatabilirmisinz eger yaptıysanız lütfenn

yapması çok basit paylaştığım rar dosyasının içindeki oyunları telefonuna atıp sonra dosyalarım da bulup 1 kez dokunacaksın bukadar. eğer olmuyorsa telefonunda bir sorun vadır mutlaka

wsgh

Üye
ya ben oyunları açamıorum ,, pc ye indirdim ama gerisini yapamadım lütfen yardımcı olun kaç gündür uğraşıorum,, biraz ayrıntılı anlatısanız sevinirm ,, teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bundan sonrasında ne yapıcam,, buraya kadr yaptım ,, telemi atıcam şimdi???

sonunda yaptım tşk ederim onca site gezmeye gerek yokmuş burası tmm dır

ama bazılarında java hatası gecersiz biçim diyor sanırım desteklemiyor star modelini

SAINT1

Üye
Kardeşim oyun yüklemen için bunları yapmana gerek yok oyunu pc'ye indirdiğinde eğer zip.rar gibi uzantıları varsa sağ tıkla buraya çıkar de çıkardığın dosyayı telefona at.sonra telefonda o dosyanın içinde jar olana dokun.Bu kadar.
Eğer indirdiğin dosya jar uzantılı ise direk telefona at sonra telefonda bul onu ve dokun ona
Meta-inf olayını falan karıştırma o başka işler için.Senin o okuduğun yazıda arkadaş oyunda çıkan alttaki tuş takımını kaldırmayı söylemiş büyük ihtimalle tam okumadım ama meta-inf varsa büyük ihtimalle odur sen oyun yükleyeceksen benim yazdıklarımı yap yeter.

dilaaara

Üye
logın password ? bunlara ne yazılacak ?

Necmati

Üye
eyvallah güzel paylaşım

dilaaara

Üye
oyunları ındırdım kendı telefonuma ve abımın telefonuna yukledım abımde hepsi acıldı fakat bende bazıları acılmadı yuklenıyor fakat oyanamak ıcın tıkladıgım zamam "java hatası gecersiz biçim " yazısı cıkıyor .. yardımcı olur musunz ?

SAINT1

Üye
Abinle telefon modelleriniz aynımı.
*#1234# yaparak versiyonlarınada bakabilirsiniz belki versiyon farkı vardır.

onurrr96

Üye
aga bunlar monte de çalışırmı?

Zack!!

Üye
corby pro ya olr mu lann

yget

Üye
sırf bu dosyayı indirebilmek için üye oldum cok sağol