samsung star s5233w reset atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

monsmons

monsmons

Üye
    Konu Sahibi
samsung star s5233w reset atıyor
Arkadaşlar s5233w telefonumdan çok memnunum fakat telefon arada bir kendiliğinden dururken yada 5 6 mb lık e posta alırken reset atıyor ve pin sormadan tekrar açılıyor. Şimdiye kadar 10 kere oldu ki cebimdeyken filanda olmuştur ama gördüğüm reset sayısı bu kadar. Sizlerdede bu sorun oluyormu yada bir öneriniz varmı. Eğer çözüm bulamazsam bir an önce telpaya gidip yasa gereği ayıplı ürün sayılan telefonu ayıpsız olan aynısı ile değiştirme talebinde bulunacağım. İlk reset aldığım gün oldu birde henüz hiçbirşey atmamıştım telefona.

01ilkim01

Üye
bende alalı1 ay oldu aynısı bendede olduilk günler ama şimdi yapmıyor

monsmons

monsmons

Üye
    Konu Sahibi
bende 15 gün önce aldım telefonu ama giderek reset atma sayısı arttı ne olduğunu da bilmediğim için can sıkıcı bir durum. yapılabilecek bir çözüm önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

berke1235

Üye
1) Firmware atmayı dene çözüleBİLİR
2) Yukardaki olmazsa müşteri hizmetlerine SOR.Belki çözüm bulurlar.Adamların aklına bişi glemezse b*ktan serviste telefonun 1 ay boyunca yatar (:

monsmons

monsmons

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pardon cevap yazmamışım telefonu servise verdim değişim talep etmiştim değiştirdiler yenisi geldi telefonun bu reset atmıyor. herkese teşekkürler.

berke1235

Üye
H.o. kardeşim

kabus_22bey

Üye
telefonuna virus bulaşmış sanırım antivirüs programları var hafıza kartını çıkar tarat ve yeni bi hafıza kartıyla sorunsuz devam et aynı hafıza kartını kullan ma derim sonraasında

cellatm

cellatm

Üye
telefonuna virus bulaşmış sanırım antivirüs programları var hafıza kartını çıkar tarat ve yeni bi hafıza kartıyla sorunsuz devam et aynı hafıza kartını kullan ma derim sonraasında

Java işletim sistemine virüs bulaşabilirmi?
Pek sanmıyorum ben ama

ege970

ege970

Üye
BENDE DAHA 2 KERE RES ATTI ODA ÇOK YÜKLENDİM 2PROGRAM + MÜZİK ÇALAR.. + ORJİNAL WEB BROWSER... bide msj gelince res attı..

inancbjk

Üye
monsmons aynı sorun bendede var ama teknosadan aldım 3 ay oldu alalı garantsı var tabı hemen degıstırırler mı.yoksa 1 ay telın tamır olmasını beklemıyım ayıplı dıyı degıstırılebılır mı hemen. ne kdr zaman olmustu sen alalı. bıde hafıza kartı varmıydı sende ondan olabılır mı.

monsmons

monsmons

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bu samsung starın reset atma sorunu çok çıkmaya başladı samsungun umrunda değil.
inancbjk kardeşim ayıplı mal ilk 30 iş günü içinde sıfırı ile değiştiriliyor 30 günü geçtiyse değişim talep edemezsin ama servise verirsin. Benim telefon 2 ay 10 günde değişti onay süreci 2 ay 6 gün sürdü değişim 4 gün filan sürdü çok yavaş işliyor bu işler. Hafıza kartım vardı tabii ki ondanda olabilir değiştirip denemek lazım ben değiştirdim yeni telefon için. Şuan sen sıfır telefon isteyemiyorsun senin yerinde olsam servise verirdim ve yeni ve temiz yazılımı atmalarını isterdim.Bu yoğunluk olsa bile bir iki gün anca sürer. Hafıza kartın eskiyse değiştir derim. Birde bu samsung stara fazla yüklenince hepsi reset atıyor yani gmail ile windowslive maillerini aynı anda indirmeye başlayınca bile gücü yetmiyor. Birde unutmadan aynı hatayı birkaçkez yapınca (servise birkaçkez aynı sorundan gidince) değişim talep etme hakkın doğuyor. Birde kendi kendine reset atan telefonda sadece gördüğün sayıda reset atmıyor cebindeyken gece yada telefonu görmediğin anlarda emin ol çok fazla reset atıyor ve zamanla reset sayısında artma oluyor bende böyle olmuştu reset yada format atmak ta işe yaramıyor en iyisi servise vermek. Fakat bu servis samsungun istanbul merkeze telefonu göndermesi durumunda sadece sana sabretmek sinirlenmemek düşüyor ki insan zaman zaman çileden çıkıyor adamlar hep yuvarlak konuşuyor en az 15 kere aramama ramen tatmin edici bir cevap vermemişlerdi bana.

inancbjk

Üye
tesekkur ederim dostum haklısın reset olayı can sıkıyor gercekten de. sen format atmayı denemısmıydın. yazılım yuklemek icin zaten servise veririm fakat o kadar sure beklemek ıstemıyorum. eger format atmak bir ise yaramayacaksa bende yazılım yuklemeyı deniycem, yapamazsam servıse gonderrım dıyorum. ne dersin??

monsmons

monsmons

Üye
    Konu Sahibi
Ben formatı denemedim çünkü canım sıkıldı hevesim kaçtı onun için direk değişim talep ettim ama formatla düzeleceğini sanmıyorum önerim firmware filan yüklemeden orijinal yazılımıyla servise git değişim olmayacağına göre birkaçgünde hallederler diye düşünüyorum.

inancbjk

Üye
hımm tamam dostum cok tesekkur ederım...

a_kadir58

Üye
Bende de oldu bi çok defa bu sorun mantıklı bir cavabı var mı acaba neden oluyor?

monsmons

monsmons

Üye
    Konu Sahibi
samsung sanırım mantıklı bir cevap bulamadı onun için benim telefonu değiştirdi. Arkadaşlar hafıza kartıda yapabilir ben resim müzik program vidyo filan diye dosyalara böldüm sonra müzikleri sanatçı isimlerine göre de dosyalara böldüm resimleri filanda öyle yaptım reset yok yeni telde ama sizlerede öneririm hem kasma olayı azalıyor. Denemekte fayda var.

ibrahimyavas23

Üye
program kurarken s5233 w dondu acılmıyorr ne yapmam lazım

rapimking

rapimking

Üye
e250 de sürekli rest atıyordu format atınca düzeldi sanırım buda düzelir

sebeke001

Üye
bende oluyordu telefon görusmelerinde internete girişlerde telpaya kargoy la gönderdım 6 gun sonra geldı firmware atmıslardı ve simdi problem yok

ridvan27

Üye
bende olmadı bu güne kadar ama istersen bi fabrika ayarlarına dön problemi çözübilir...