samsung star s5230 telefon hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

excalibur1982

Üye
    Konu Sahibi
samsung star s5230 telefon hakkında bilgi
Arkadaslar samsung star s5230 telefon hakkında birkac sorum var yardımcı olabilirmisiniz
-telefona msn uygulaması yuklenebiliyor mu ve nasıl ? en verimli msn programı nedir?
-SAMSUNG PC STUDİO KUrdum muzikleri aktardım ... ama uygulama program tarzı neler atabilirim
samsunga ait oyunlar indirdim jar uzantılı onları usb kablo aracılıgıyla nasıl atarım .pc de my computerde goremiyorum telefon icerigini.. yada samsungun studio programında..
son olarak telefonun paket icerigindende dokunmatik olmasına ragmen kullanılabilir kalem cıkıyormu- yada ekstra satın alınmalımıdır?
tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

M3L!H

M3L!H

Üye
1)Öncelikle S5230 diye geçer ama onun asıl adı S5233'dür ( A ve S modelleri) en uygun msn programı kanka msn dir. ama msn de mesaj yazma olarak biraz zor yazarsınız.
2) Uygun bir müzik programı atmayınız çünkü en iyi müzik çalar zaten kendisidir.

3)Direk PC studio yu açınız. Ya da telefonun ayarlarından veri depolaması'nı seçiniz (flash bellek gibi olur). Ordan atıp Telefonun dosyalarım'daki oyuna sadece tıklayarak yükleyebilirsiniz...

4) Dokunmatik kalem maalesef çıkmıyor. Satın alabilirsiniz fakat kalem yerleştirme yeri yok yani kalemi kaybedebilirsiniz...Zaten telefon en iyi parmak dokunuşuyla tasarlanmış durumdadır ve kaleme ihyaç yoktur ama ekran çizilir ve kirlenir diyorsanız da LG servisleri var ordan bir KP500 Cookie dersiniz bi koruma filmi alırsınız( sebebi LG KP500 Cookie'nin koruma kılıfı çok iyi oluyor).Ekran kirlenmesi içinde "The solution Organic" adlı bir sprey temizleyici var teknosalarda yaklaşık fiyeti 10 TL kadar ondan alabilirsiniz...Yani kısaası kaleme vs. Gerek yok bi de LG Kp500 Cookie var o da aynı samsung S5230- S5233 gibi çok benzer yani var hatta aralarında fark bile var bazı özelliklerinde almadan önce onada bi bakın bilgi sahibi olursunuz... :oke:

cya123

Üye
mesaj hafızası 500 dıyor ama 200 de takılıyor onu nasıl arttırabılırız fikri olan ?

özdemir71

Üye
gönderilen kutusuna bak oraya da gönderdiklerin kaydoluyodur onunla beraber 500 :oke:

rapimking

rapimking

Üye
ya bide benim telefonun sağ alt köşesinde beyaz ekrandayken bi ekranda siyahlık oluo ama bişi varsa gözüküo normalde gözükmüo renkli olduğunda servise vermem gerekirmi