Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Star (s5230-s5233) Android Teması
Sponsorlu Bağlantılar
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
esinti2009
Üye
eski samsung temasını geri nasıl yapacağız
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
orjinal bi firmware yüklersiniz olur biter , tavsiyem JVIE7 ( oyun yükleniyor ve Türkçe ).
samet369852147
Üye
YA nası ındırılıo bunlar
??
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
linklere tıkla downloada bas insin
SpeciaL@
Üye
türkçe olsa denerdim ama rusça pek işime yaramaz
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
sen bilirsin .
erdemanil06
Üye
işletim sistemi değişiyormu ?
erdemanil06
Üye
Bi cevap yazabilirmisin ?
karanlks
Üye
kasıyo mu
ulasking98
Üye
wifi lerde geçermi bu acil cevap
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
hayır .
mkorcak
Üye
arkadaşlar ben rc1 dosyasını felan indirdim arşivden dışarı çıkarmak istiyorum ama şifre istiyo sizce ne yapmalıyım ?? ve rc1 dosyalarını nasıl değiştiricem yardımcı olursanız sevinirim
ByOlricReyiz
Üye
Kardeş Dil ingilicemi temanın yoksa resimdeki gibimi
kutayxx
Üye
arkadaşlar ya ben bu temayı yüklicektim tamda yükleme işlemi başladı bende vacgeçtim yüklemeyi kapattım kablosunu çektim ama şimdide telefonuaçmaya çalışıyorum GT-S5233W yazan yerde takılıyor açılmıyor tel. ne yapıcam ben ya ?
OLcay_1095
Üye
güzele benziyo.
kralmelih2
Üye
arkadaşlar telefonum s5233 wi-fi ve bütün firmware ler çalışıyo çalışmaz diyenlere kapak olsun
seribjk
Üye
krdeş emeğine sağlık ama bu tuş kilidi normal tuşu kilitleyincemi olyur yoksa diğer frimwarelerdeki gbi menüde kısayolmu var
15097
Üye
hangi dilde bu
lhectorl
Üye
elimde samsung star s 5230 var firemwire buluyorum herseyi yapıyorum porta tıkladgmda baglantıyı bulmuyor neden :S