Samsung Star Programlar...

Sponsorlu Bağlantılar

eneshan37

Üye
arkadaşLar bir türlü analamadım rar dosyaları telefonda açıLmıyor nasL yüklicem ütfen yardm edin.. :D

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Rar dosyalarını telefondan açabilirsin işte bu programla : http://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/winrar-mobile-zip-rar-acan-program-2-343971.html

Eğer telefondan açamazsan bilgisayarından aç rar dosyalarını açmak için pc programın yoksa işte burda :

Telefondan açmak istersen : İlk başta yukarda verdiğim programı hafıza kartına at sonra o programın üzerine bi kere dokun otomatik yüklenir zaten sonra oyunlar ve uygulamalardan programı çalıştır sonra programdan rar dosyasının nerde olduğunu bul üzerine tıkla sonra rar dosyasının içindekini galeriden bul ve üzerine dkun yüklensin.

Pc den açmak istersen : Pc için verdiğim programı yükle ve rar dosyasının içini aç ve içindekini masaüsütne veya baika biryere sürükle ve sürüklediğin dosyayı telefona at sonra hafıza kartının neresine attıysan ordan bul ve yükle .

eneshan37

Üye
arkadaşlar rar dosyalarının yklemesini yapamayanLar içn açkLıyorum :)

rar dosyalarını games e atın other files ta kalmasın .. sora telinzden açn ve ykleyin

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Sen ne zekisin öyle . Rar dosyasını gamese atmayı nasıl düşünüyorsun ?

foroş

Üye
saol bilader birde elinde samsung star icin flaşh player varmi

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Eğer internetten video izlemek içinse yok malesef . Samsung starda internetten video izlenmiyor .

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim .

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim .

face_fatal

Üye
linkler silinmiş

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
link çalışıyor :

asminnnx

asminnnx

Üye
Msn için cok teşşeküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür (: <3

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim . Güle güle kullan .

yozer27

Üye
linklerde sorun var

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Linkler çalışıyor .

burakbey37

burakbey37

Üye
bende o gitar war çok güzel bişi ya

--------------- Ekleme ---------------

ya bu msnde konuşuluo dimi

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Evet.

speedwolf

Üye
emeğiniz icin tesekkür ederim.

verdiğiniz msn programı samsung star wifi tlf numda ücretli olucaktır falan diyor ben wireless ile bağlanıyorum yani ücret ödemeden msn kullanmak internete girmek istiyorum.mesela facebook bile acılmıyor telefon reset attı yardımcı olabilirmisiniz işime yarıcak programlar ve tarifler verebilirmisiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt