Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Star Programlar...
Sponsorlu Bağlantılar
harun_x
Üye
Programları yükledim arkadaşım ama gitar programında ses yok ve media player da dosyaları görüyor ama oynatmıyor
toka70
Üye
ya siz kandırıyo boşu boşuna inanmayaın
daydi150
Üye
cvvcvcvcvcvvcvcvc
kokoş12
Üye
kardeş gitar programını yükledim ses gelmiyor
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
üstte çalışmıyor yazdım ben zaten iyi baksaydın görebilirdin .
54k4ry4
Üye
demekki neymişş program samsung a göre deyilmiş bendede anyı sorun var ses çıkmıyoo.silin gitsin
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
aynen öyleymiş malesef :S
geyikkk
Üye
hocam benımde star wifi den bu programların olması mümkün mü bide bu programları telefona nasıl yüklüycez hiç bilmıorumda:S
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
usb kabloyla telefonu bilgisayara bağla sonra oyunu telefona at sonra çıkar kabloyu oyunu telefonunun neresine attıysan oraya gir oyunun dosyasına tıkla yükleniyo zaten o sonra oyunlara gir ve oyna ..
silver021
Üye
zaten senin paylaştığın dosyaları hayatta yüklemem emrefener10 (:
biriside bi defa çıkıp bunlar çalıştı diyemedi. millet cebini mahvedicek senin bu prolar onlara zarar vermekten başka bi boka yaramıyo
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
bana kanıtla deki snn verdiğin programlar milletin telefonunu bozdu bana öyle birisi göster bidaha ne maxicepe girerim nede paylaşım yaparım tmmmı ?
manteko321
Üye
kardeş ben telefonda böle şeyleri araştırıyom bi gitar çalmayı buldum bende samsung jet var gitarı yükledim ama nie ses yok