Samsung Star Programlar...

Sponsorlu Bağlantılar

vagabond_68

Üye
kardeş bide ı phone'da ki rus ruletini bulabilirsen beni haberdar et [email protected]

ccchhhttt

Üye
Tamam indirdikte nasıl yüklicez bunları???

alos73

Üye
sağol kardeş çok güzel gitar çalabiliyorum sayende sesler mükemmel..

solokolik

Üye
samsung jet için gitar programı varmı acaba bilen varsa söyleisn aradım bulamadım yada çalışıyormu samsung için yokmu bilen varsa aranızda bi cvp yazsın

aliakan

Üye
getjar adresinden bulabilirsin

dumanimm

Üye
kardeş emeğine sağlık

errorerkin

Üye
link salam

Murat2355

Üye
teşekkürler

hakan_hakanu

Üye
arkadaşlar s5233w için destekleyen flash player yok mu? wifi ile netteki hiç birşeyi izleyemiyorum hiç bi yerde yok.

badsoul

Üye
gitar çalma programını kurdum ama sesi cıkmıyo nasıl yapabiliriz bilen varsa cevap yazsın cok merak ettim :hmmm

squad55

Üye
bende f480 i var star la ayni nerdeyse gitar programi bu telefonlarda calismiyo daha dogrusu ses cikmiyo daha ust modelleri belki calisabilir//
ayrica touch gitar.sis var oda calismaz zaten simbian programidir nokia yani arastirmaya devam offfffffff:hmmm

cagr11

Üye
Beyler bunu indirince neye atıyoruz bn indir dim ama nere atıcam mı bilmiyorum tel de yardım edermisiniz ?

--------------- Ekleme ---------------

hadi ya biri yardımm etsin 2 dk bile almaz

programları indir dim sonra nereye atıcam tel de normal attım tıkladım birine dosya türü desteklen miyo dio :S yardım pls

emreselcan

emreselcan

Üye
hemşerim link kırık yenilermisin lütfen saygılarla :ehe

m@k@r@

Üye
deneyelım bakalım elıne emegıne saglık

Hyper123

Üye
sa arkadaşlar bende Bende samsung Star WI-Fı war yine olur demi oyunlar ?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet

ce_E

Üye
ama ama :( eRR0R dio :(:(

m@k@r@

Üye
gitar programı kurulduktan sonra ses cıkmıyor illegal kullanım gibi bir hata mesajı verıyor calısan gıtar programı super olur bılen varsa lınk versın lutfn

dreamlowerr

Üye
arkadaşlar bu 5233 star için msn proglam link i tekrar eklermisiniz.tşk ederim şimdiden

comet00

comet00

Üye
merhaba.ben programı yükledim ama gitarda ses çıkmıyor ne yapabilirimm :/

Takipçi Satın Al

Üst Alt