iyide kardeşim ben wifi kullanıyorum wifiye göre buton ekliycem şey yapıcam + nasıl editlenir bilmiyorum ondan bi site versen bakıcaz?
benim anlamadığım neden bu kadar cimri davranıyorsunki
ne oyun sitesi veriyorsun ne birşey merak etme sana rakip olacak değilim sadece kendim için istiyorum
bi fireware bide şu oyunları buldugun siteyi istedik ama ne kadar özelse artık bilmiyorum bi wwwsunu bile yazmıyorsun.. nolursun bari özelden verde bi halta yarayalım şurda 500 tl verdim telefona bi yapabildiğim yok 1-2 site versen ölmessin heralde
Arkadaşım birincisi benim girdiğim sitede wifi için firmware yok.İkincisi İster veririm ister vermem.Üçüncüsü ben arayarak buldum sende arayarak bulabilirsin.Dördüncüsü Daha fazla uzatmayalım bu konuyu.
s5230 firmwaresine zaten buton eklesnde wifi çalışmaz . he şunu yaparsın firmwaredeki rc1 dosyasının içi menünün tasarımını yani butonları falan barındırıyor wifi için olan firmwarenin rc1 ini açıp içindeki swf leri editlemen gerek .
slm ben herseyi yaptim multiloader de ama port search a basiyorum benim telefonu bulmuyor.usb modemim 1.0 acaba 2.0 mi olmasi lazim.windows 7 premierum kullaniyorum.bana yardimci olabilirsiniz
slm ben herseyi yaptim multiloader de ama port search a basiyorum benim telefonu bulmuyor.usb modemim 1.0 acaba 2.0 mi olmasi lazim.windows 7 premierum kullaniyorum.bana yardimci olabilirsiniz
O önemli değil . Bende vista kullanıyorum Multiloaderda taktığım zaman altta yazı geliyor '' bu usb aygıtını daha hızlı kullanabilirsiniz '' diye ama sorun değil o gelen yazıya tıkla altta seçenek gelecek '' bu yazıyı gösterme '' falan diye ona tıkla sorun çözülür
Açılış ekranındaki yazıyı değiştirip insanları kandırmayla olmaz bu işler . Biraz daha çalışman gerek . Bu temayı senin yapmadığını ve kimin yaptığını biliyorum o yüzden boşuna milleti ''gördüğünüz herşey bana aittir'' diyerek kandırmaya çalışma YEMEZLER .