Samsung Star Oyun UCAK SENSÖRLÜ

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
Klavyeyi kaldırmak için;
.jar dosyasını win-rar ile açıp "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad ile açıp

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

kodlarını ekleyebilirsiniz...

Oyunları Yükliyebilmeniz İçin;
arama tusuna basıp *#6984125*# gırıyoruz

yenı bır menu acılacak

4 e basıyoruz 4 Internals

*#9072641*# bu kodu gırıyoruz boylelıkle ıstedıgımız sekılde ayarlama yapabılmek ıcın yetkı alıyoruz

sonra 6 ya basıyoruz (6 Storage settings)

sonra 2 ye basıyoruz (2 Update media database)

sonra 3 e basıyorz (3 Update Java DB)

sonra 10 a basıyoruz (10 Create Ax Dat File)

sımdı hepsınden cıkıyoruz . Sonra hangi klasöre yüklediyseniz oyunları üzerine girip tıklayın hemen kuruyor

cellatm

cellatm

Üye
    Konu Sahibi
Klavyeyi kaldırmak için;
.jar dosyasını win-rar ile açıp "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad ile açıp

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

kodlarını ekleyebilirsiniz...

Oyunları Yükliyebilmeniz İçin;
arama tusuna basıp *#6984125*# gırıyoruz

yenı bır menu acılacak

4 e basıyoruz 4 Internals

*#9072641*# bu kodu gırıyoruz boylelıkle ıstedıgımız sekılde ayarlama yapabılmek ıcın yetkı alıyoruz

sonra 6 ya basıyoruz (6 Storage settings)

sonra 2 ye basıyoruz (2 Update media database)

sonra 3 e basıyorz (3 Update Java DB)

sonra 10 a basıyoruz (10 Create Ax Dat File)

sımdı hepsınden cıkıyoruz . Sonra hangi klasöre yüklediyseniz oyunları üzerine girip tıklayın hemen kuruyor

siz hala bunlarla mı ugraşıyorsunuz....

HİÇ GEREK YOK NÖYLE ŞEYLERE DİREK HAFIZA KARTINA ATIP YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.......... :off::off::off::off:

ogul8

ogul8

Üye
elinizde uçak dümeni varmış gibi yapın yuvvvvvvvvvvvvv fiuvvvvvvvvvvv ateş ediyomu tatatattatatattatatatattatatattatat:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: 3g33
SAINT1

SAINT1

Üye
Bu uçak yerinde durmuo ya yukarı aşşa tamamda sağ sol olayı aciip.Kafasına göre gidiy bu.

murat_kıskanc

Üye
Processing download request... indirme yerınde bole bı yazı cıkıyo bendee

zubeyirdsl

Üye
nerde bu oyun yaa

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Benim bildiğim oyunlar direk telefonun kendi hafızasına kayıt oluyor.O yüzden telefonda ne kadar resim,müzik,video vb. dosya varsa hepsini hafıza kartına taşıyın.Mümkün olduğunca oyunlara yer açın.O zaman bellek hatası almazsınız.Zaten yaklaşık 100MB olan telefon hafızası hemen hemen 100-150 oyunu içinde barındıracaktır.Buda yeterli diye düşünüyorum :D

Bu arada sizden bir isteğim olacak.Acaba bu tür sensörlü oyunları Samsung Corby içinde paylaşır mısınız? Denenmiş olarak.Çünkü Star'ın oyunlarının ekran boyutları 240x400 olduğu için benim 240x320lik Corby'me büyük geliyor.Denediklerim ya dokunmatik olmuyor ya da sensörlü olmuyor.Lütfen bana bu konuda yardımcı olun.En azından bana şu oyunları bulursanız çok ama çok hora geçer:

Crazy Penguin Catapult (Telefonun kendi içinde bulunan oyunun fullü)
DoodleJump (Sensörlü+Tam Dokunmatik)
Panzer Panic (Tam Dokunmatik)
Parachute Panic (Tam Dokunmatik)
PyramidBloxx (Telefonun kendi içinde bulunan oyunun fullü)

Bu oyunlarda iPhone için sanırsam: Angry Birds , Shoot U!
Eğer Corby içinde varsa paylaşırsanız çok sevinirim...

Bu arada oyun için teşekkürler...

corpixx

Üye
Samsung Pixon M8800 İçinde denedim.. Sensör çalışıyor...

Uçagı yere düşürdüm.. ama karısık geldi biraz..

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Benim bildiğim oyunlar direk telefonun kendi hafızasına kayıt oluyor.O yüzden telefonda ne kadar resim,müzik,video vb. dosya varsa hepsini hafıza kartına taşıyın.Mümkün olduğunca oyunlara yer açın.O zaman bellek hatası almazsınız.Zaten yaklaşık 100MB olan telefon hafızası hemen hemen 100-150 oyunu içinde barındıracaktır.Buda yeterli diye düşünüyorum :D

Bu arada sizden bir isteğim olacak.Acaba bu tür sensörlü oyunları Samsung Corby içinde paylaşır mısınız? Denenmiş olarak.Çünkü Star'ın oyunlarının ekran boyutları 240x400 olduğu için benim 240x320lik Corby'me büyük geliyor.Denediklerim ya dokunmatik olmuyor ya da sensörlü olmuyor.Lütfen bana bu konuda yardımcı olun.En azından bana şu oyunları bulursanız çok ama çok hora geçer:

Crazy Penguin Catapult (Telefonun kendi içinde bulunan oyunun fullü)
DoodleJump (Sensörlü+Tam Dokunmatik)
Panzer Panic (Tam Dokunmatik)
Parachute Panic (Tam Dokunmatik)
PyramidBloxx (Telefonun kendi içinde bulunan oyunun fullü)

Bu oyunlarda iPhone için sanırsam: Angry Birds , Shoot U!
Eğer Corby içinde varsa paylaşırsanız çok sevinirim...

Bu arada oyun için teşekkürler...
Kendi yazdıklarımdan DoodleJump (Sensörlü+Tam Dokunmatik) , Parachute Panic (Tam Dokunmatik) oyunlarını Corby Pro'ya uyumlu olarak bulabildim.Sorunsuz çalışıyor.Geriye kalan bulamadıklarımdan halen yardım bekliyorum...Biliyorum yeri değil ama hazır oyun konusu varken istekte bulunayım dedim.

Edit: Gerek kalmadı,hepsini buldum...

TheHoc

TheHoc

Üye
İndiriyorum Belki monteye de olur. Genelde sensorlu oyunlar olmuyo ama... İnş.

--------------- Ekleme ---------------

Kendi yazdıklarımdan DoodleJump (Sensörlü+Tam Dokunmatik) , Parachute Panic (Tam Dokunmatik) oyunlarını Corby Pro'ya uyumlu olarak bulabildim.Sorunsuz çalışıyor.Geriye kalan bulamadıklarımdan halen yardım bekliyorum...Biliyorum yeri değil ama hazır oyun konusu varken istekte bulunayım dedim.

Edit: Gerek kalmadı,hepsini buldum...

Angry bırd u bulduysan banada verebilirmisin ??? :allalla:

atakandemır

Üye
ucagı kontrol etmek ımkansız acaba oyundan mı yoksa samsung starların sensörleri mi böyle

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Java hatası bellek yok diyo :s

Paragorn

Paragorn

Üye
Yapabilen olmamış ama bir umut..

Edit:Sensör sorunla biraz galiba,arada düzgün çalışıyor ama genelde bozuk.

wolverine741

wolverine741

Üye
Aynı sorun bendede var ama çoğu sensörlü oyunda böyle oluyor sebebini bilmiyorum daha telefon yeni olduğu için ama belki desteklemeyen bir türdür sensör bu telefon için.

trabzon61spor

trabzon61spor

Üye
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ ŞİMDİ X3 TELEFONUMU SAMSUNG STARLA TAKAS EDİCEM O YÜZDEN BU OYUNU İNDİRDİKTEN SONRA DİREK HAFIZA KARTINA ATTIM ŞİMDİ BU OYUN X3 TE ÇALIŞTI:kop: STARDA ÇALIŞIRMI :naughty: CEVABINI MESAJ OLARAK ATARSAN İYİ OLUR

remo6969

Üye
teşekkr

kursatyzc53

Üye
bndede 5233a var çalıştı ama kontol edemiyorum :d: :d: :d: :d: :d:

nefretsiz

nefretsiz

Üye
kontrol sıfır :D

Üst Alt