Samsung Star Navigasyon.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxdatronxx

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Navigasyon.
İllaki Samsung Star destekli Navigasyon Programı vardır Bilen arkadaşlar varsa paylaşabılırmı?

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Yok maalesef.Google maps gibi birşey olur ama. :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
kardeş o telefonda gps var mı uydu konumunu buluyor mu ben yok biliyorum ama

CRYSTAL40

CRYSTAL40

Üye
samsung starda zaten orjinalinde google maps yüklü ordan gir orda gidecegin yer var tıkla yaz al sana navigasyon

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Ama google maps internet yer söyliyim öyle diğer telefonlar gibi haraket edince haraket etmez ve ayrıca hata payı 3000 mt dir 3 km ötede gösterir bazen sizi :ehe :d: Diğer telefonların navigasyonlarında hata payı 10M'dir :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
google maps 3.0.2 zeten navigasyon değil ki sadece internet üzerinden haritaları bilmem ne kadar hata payı ile bulma kullanma

java destekli adam gibi bir tek route 66 var he birde we travel var ama o lekerte :) pek işe yaramıyor

arkadaşın bahsettiği internet bağlantısı olmadan sesli yol tarifi veren hata payı az olan yani gps ile konum bulan bir proğramdan bahsediyor

xxdatronxx

Üye
    Konu Sahibi
hyr ya nokialar da var samsungun yenı modellerınde var google maps kulanıyorum net paketımde var zaten ucretlı ucretsız farketmıyor ben gıderken o kıpırdasında yerınden yol boyunca cızerge versın seslı olmasına gerek yok illakı vardır jar destekli

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hyr ya nokialar da var samsungun yenı modellerınde var google maps kulanıyorum net paketımde var zaten ucretlı ucretsız farketmıyor ben gıderken o kıpırdasında yerınden yol boyunca cızerge versın seslı olmasına gerek yok illakı vardır jar destekli

hımm tahmin ettiğim gibi o telefonda gps yok o yüzden hareket etmiyor konum bul dediğinde net üzerinden bilmem ne kadar hata payı ile buluyor sözün özü havada bulut sen bu işi unut dostum gps yok ise navigasyonda yook google mapsta harekette etmez hiç uğraşma sat o teli :) kurtul başka çözüm yolu yok

xxdatronxx

Üye
    Konu Sahibi
wallahi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt