cellatm
Üye
Samsung Star İlgili Önemli konu ***JAVA BELLEĞİ 5MB****
Evet arkadaşlar,
Son zamnlarda bazı arkadaşlarım okuduysa samsung star ile ilgili JAVA Belleğini Yükseltmek adına baya ugraştım.
Ne yazıkkı sonunda buldum ve java belleğini 5 mb kadar yükselttim..
Ne yazıkki dedim ÇÜNKÜ BU MERET YÜKSELTME işi benim cep te baya bi zarara maal oldu
Sebebi ise şu;
FİRMWARE uyumu yalnızca wifi siz modeller için gecerli
Ben yinede denedim FİRMWARE yükledim ve telefonda java oyunların yüksek kapasitelilerini oynattım.
Wifi lisini bullana kadar eski sürümü yüklemeye çalısırken AMSS seceneğini diğer FİRMWARE ninkini yanlışlıkla secmişim.
Ve telefon ekranında DOWNLOAD getiremiyorum.
(BU ARADA FİRMWARE KARISTIGI İÇİN TELEFON ACILMIYOR)
YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN 2 KELİMEYİ ESİRGEMEYİN.
VE NORMAL WİFİSİZ STAR KULLANAN ARKADASLAR JAVA BELLEĞİNİ YÜKSELTMEK İSTERLERSE BURDAN MESAJLARINA CEVAP VERİP LİNKLERİ VE NELERE DİKKAT ETMELERİNİ ANLATABİLİRİM.....
Son zamnlarda bazı arkadaşlarım okuduysa samsung star ile ilgili JAVA Belleğini Yükseltmek adına baya ugraştım.
Ne yazıkkı sonunda buldum ve java belleğini 5 mb kadar yükselttim..
Ne yazıkki dedim ÇÜNKÜ BU MERET YÜKSELTME işi benim cep te baya bi zarara maal oldu
Sebebi ise şu;
FİRMWARE uyumu yalnızca wifi siz modeller için gecerli
Ben yinede denedim FİRMWARE yükledim ve telefonda java oyunların yüksek kapasitelilerini oynattım.
Wifi lisini bullana kadar eski sürümü yüklemeye çalısırken AMSS seceneğini diğer FİRMWARE ninkini yanlışlıkla secmişim.
Ve telefon ekranında DOWNLOAD getiremiyorum.
(BU ARADA FİRMWARE KARISTIGI İÇİN TELEFON ACILMIYOR)
YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN 2 KELİMEYİ ESİRGEMEYİN.
VE NORMAL WİFİSİZ STAR KULLANAN ARKADASLAR JAVA BELLEĞİNİ YÜKSELTMEK İSTERLERSE BURDAN MESAJLARINA CEVAP VERİP LİNKLERİ VE NELERE DİKKAT ETMELERİNİ ANLATABİLİRİM.....
peki hocam bu multi downloader dan baska program ile firmware atılabiliyormu