samsung star için virüs programı

Sponsorlu Bağlantılar

silmarwen

silmarwen

Üye
    Konu Sahibi
samsung star için virüs programı
arkadaşlar samsung star için önerebileceğiniz virüs programı var mı varsa nasıl yükliyeceğim?şimdiden teşekkürler..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım ne yapcaksın virüs programını.javalı bir cihaza virüs bulaşmaz merak etme.:)

M3L!H

M3L!H

Üye
java tabanlı telefonlara virüs bulaşması imkansızdır. Sistem izin vermez kardeşim tesis yetersiz! :ehe

saynars

saynars

Üye
siz ole sanin arkadaslar benim telefona bulasti hem telefon agirlasti hemde virus kendi kendine 3 sarki haric hepsini silmis :( simdi virus yok telefonumda yaptirttim ama genede anti virus gerekli bide tanimadiginiz kisilerden aldigiiniz mmslere bakmadan siliniz cunku trgsmde okudum bu virus ordan bulasiyomus... bide o virus olan telefondan bloototla birsey atarsan virus sanada geciyo

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yav ssallamayın virüs bulaşmaz javaya teli fazla yoruyorsundur kapat o dakka dinlensin sonra canavar

saynars

saynars

Üye
berkay arkadasim bu isler senin sandigin gibi degil iste telefona virus bulasmaz dogru ama bu virus hafiza kartini siliyo...genelllikle telefonda yeterli hafiza bulunmadigindan herkes dosyalarini hafiza kartina atar bende ole yaptim onun yuzunden silindi...her oyunu indirmeyin o yuzden bide anti virus progmaniz mutlaka olsun...hafiza kartini tarattirin...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
firmware işinde haşır neşirim virüs bulaşmaz telin koyduğu dosylar cookie dosyalarıdır

erkanaymak

erkanaymak

Üye
java tabanlı telefonlara virüs bulaşsaydı bugüne kadar bi virüs programı yaparlardı bence

kadir2654

Üye
arkadaşlar bende de star wifi var 8gb'lık hafıza kartı kullanıyorum yaklaşık 4 gb dolu sürekli açılıp kapanıyor hafıza kartı problemlidir diye garanti kapsamında değiştirdim ancak sorun devam ediyor komşumda da aynısı var onda bi sıkıntı yok neden böyle oldu acaba bi fikri olan varsa yazarsa sevinirim.

52_yasko52_

Üye
kadir sana 4 gb yetiosa 4 gb hafıza kartı al..
nide samsung stara uygun bi antivirüs bulursanız sewinirim..
içimiz rahat olsn...

bok32

Üye
hafıza kartımızın belleğinin büyük bir kısmı doluysa cihazın kasması normaldir eski nokia 3110c mde ve s5233w umda da hala bu sorun var indirdiğim virüs programları rusça çıktı hep pek sağlam bir antivirüs programı bulursanız haber verin...

karizma927

karizma927

Üye
Kardeş bende var ama geçen indirdim süper bi şey telefonda virüs tarıyo adı eset anti virüs süper bi şey bulim linkini size veririm ok =)

bursa1616

bursa1616

Üye
ver ozmn

sessiz_cocuk

Üye
berkay arkadasim bu isler senin sandigin gibi degil iste telefona virus bulasmaz dogru ama bu virus hafiza kartini siliyo...genelllikle telefonda yeterli hafiza bulunmadigindan herkes dosyalarini hafiza kartina atar bende ole yaptim onun yuzunden silindi...her oyunu indirmeyin o yuzden bide anti virus progmaniz mutlaka olsun...hafiza kartini tarattirin...
senin hafıza kartını taktığın bilgisayarda virus var arkadasım ilk onu temizle telefondan korkma sen

karizma927

karizma927

Üye
Arkadaşlar bi siteden indirdim virüs programı mütiş linki bulim paylaşcam =D

karacan69

Üye
kardeş olmaz deme daha yeni temizledm telefonu solucanlardan önerdigim virüs programı: kaspersky mobile al kullan kly gelsin..

zodyak11

Üye
bende de aynı telefon var 1 gün içinde kendi kendine 5 kez kapanıp açıldı bu ne demek oluyor???

kadirkarahan

kadirkarahan

Üye
varki zaten bende nod32 var :D