Samsung Star İçin Sensörlü Uygulama Ve Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

çağdaş1907fb

çağdaş1907fb

Üye
:nono:emek hırsızlığı yapmışsın bide inkar ediyosun:nono:

3rhan336

3rhan336

Üye
ya su oyun linklerini yenileyin artık adam gibi bi oyun oynayalım

zuvayım

zuvayım

Üye
eyvallah

azkabaneşek

Üye
sensörlü uygulama bulamadım ve bazı oyunlarda java hatası geçersiz biçim dio.yardmcı olrmsnz ???

masumchocolate

Üye
hiç biri açılmıyoooooooo yaaaaaaaaaaaaaa cok saçma bi telefoon buuu ..! keşkee almasayymısım.

özdemir71

Üye
konu hırsızlıgı falan degil arkadaşlar sonuçta ugraşmış çabalamış ekleme gereginde bulunmuş aramızda bunu yapmayanlar bile var eline sağlık yüreğine sağlık:oke:

meryemmansiz

Üye
teşekkkürler lindy için deneyeceğim

ibrahimyavas

Üye
arkadaslar bu uygulamaları direk hafıza kartınamı kopyalıyoz

yusfcuk

yusfcuk

Üye
yalanciya bak la yalanciya alın işte konum , tarihinede bakabilirsiniz yazilarimi bile çalmış :
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...diginiz-samsung-star-uylulamalari-281649.html

Yöneticilerin gereğini yapmasini istiyorum. konumu (ç)aldiği için değil yalan söylediği için :off:
Oyunlar için birşey söyleyemem.

Nedemek konu hırsızlığı değil kardeşim siz ne yüzsüz adamlarsınız be yuh artık bu site için tek bir faydam dokunursa iki olsun be...:vur :bann::off:

turkishforce

turkishforce

Üye
anormal saol

olcayayas

Üye
arkadaşlar piano uygulamasını yükledim ama tıklıyom olmuyo bi yardımcı olursanız...:islik

ardadada

Üye
saol

mehmet3213

Üye
tesekkürler eline sağlık:oke:

wiper81

Üye
arkadaslar bu uygulamaları telefona nasıl kurabiliyoruz bilgisi olan yardımcı olabilir mi

ali601

ali601

Üye
rapid dururken nie baska sitelere upload edilir anlamam zorluk cekelim die mi şifreyide o kadar site doladırcağına yazasan oraya nolur sanki ya !:off:

boys82

Üye
az once indirdim sitede herhangibir sorun yok eline saglık kardes

maniek

maniek

Üye
arkadaşlar gitar,piona ve tam bilmiyorum ama galiba davul uygulamasını buldum isterseniz kullanın
link:

enes005

enes005

Üye
teşekkürler paylaşımın için sağol

dj_urki

Üye
samsung atar için diyosun ama ıphone progamı var yinede çok saol

Üst Alt